Aurdino'ya yeni başlayanlara tavsiyeler

_TB2HEN_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Merhabalar sevgili sözlük aurdino'ya ilgi duymaya başladım bana yardımcı olur musunuz? Başlamdan önce programlama dili bilmem gerekir mi? Hangi programları kullanmam gerek? Aurdino kitapları okursam Bi işime yarar mı gibi sorularım var şimdiden cevapladığınız için teşekkürler

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Merhabalar sevgili sözlük aurdino'ya ilgi duymaya başladım bana yardımcı olur musunuz? Başlamdan önce programlama dili bilmem gerekir mi? Hangi programları kullanmam gerek? Aurdino kitapları okursam Bi işime yarar mı gibi sorularım var şimdiden cevapladığınız için teşekkürler
Programlama Dili Öğrenmen Gerekir Kitapları Okusanda Olur Okumasanda Olur Bana Göre

_TB2HEN_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Programlama Dili Öğrenmen Gerekir Kitapları Okusanda Olur Okumasanda Olur Bana Göre
Hocam nasıl öğrenirim bu konularda biraz bilgisizim ama bildiğim kadarı ile c# ve c kullanılıyormuş. Birde kendi programı falan mı var aurdino nun kodlamak için (bilgisizliğim için kusura bakmayın)

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
Başlangıçta boy ölçme cihazı(mesafe), park sensörü yapabilirsin.

Youtube bu konuda sana fazlasıyla yetecektir. Hem Türkçe hem de İngilizce kaynak çok fazla. Kitap ve kurslarla uğraşma.
Arduino C diline benzer bir dil kullanıyor.