Roketçi Tavşan
Asistan
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2.5 senedir Note 3 cihazı kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım. Almak istediğim cihazın bataryasının dev gibi olmasını istiyorum çünkü çok aktif ve her an şarj etme fırsatı bulamıyorum. Note 3 te 3200 mah batarya var ve bu benim 1 günümü çıkartamıyor. Şarjı çok hızlı gidiyor. Bir Powerbank aldım fakat taşımak istemiyorum. Telefonda zaten 2.5 saatte 0 dan 100 e geliyor. Bataryası çok uzun giden bir telefon almak istiyorum. Zenfone Zoom S in 5000 mah bataryası var ve bu gerçekten çok göz alıcı fakat Asus hakkında çok şikayet duydum. Zenfone 3 kullanan bir arkadaşım var ve cihaz çok şık. Hızlı ve hafif. Bir yanda da S 7 var. Asusu bırak S 7 al diyende var fakat aşağıda vermiş olduğum linkte Zoom S daha iyi gözüküyor.
Türkiye'de resmi kanallarda satılan tüm cep telefonları için pil testi. Batarya süresi incelemesi.
Gerek pili gerek çift kamerası olsun, Zoom S bana çok yakın geldi. SDN Youtube kanalından kutu açılışını izledim. UKT ile incelemeyi bekliyorum. En geç Kasıma kadar almış olurum telefonu fakat size de danışmak istedim. BÜtçem 2500 TL. Asus alırsam bir problem ya da can sıkıcı şeylerle karşılaşırmıyım? Samsung alırsam daha iyi karar vermiş olurum? Önceliğim PİL. Birde bu Zoom S optik zoom dışında ikincil kamerayla Iphone gibi Bokeh efekti yapabiliyormu ? Yardımlarınız için teşekkürler.
Türkiye'de resmi kanallarda satılan tüm cep telefonları için pil testi. Batarya süresi incelemesi.
Gerek pili gerek çift kamerası olsun, Zoom S bana çok yakın geldi. SDN Youtube kanalından kutu açılışını izledim. UKT ile incelemeyi bekliyorum. En geç Kasıma kadar almış olurum telefonu fakat size de danışmak istedim. BÜtçem 2500 TL. Asus alırsam bir problem ya da can sıkıcı şeylerle karşılaşırmıyım? Samsung alırsam daha iyi karar vermiş olurum? Önceliğim PİL. Birde bu Zoom S optik zoom dışında ikincil kamerayla Iphone gibi Bokeh efekti yapabiliyormu ? Yardımlarınız için teşekkürler.