Asus Zenfone 5'i almalımıyım?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon.

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
15,10,2014 itibariyle asus zenfone 5 aldım. tasarımı gerçekten güzel boyutları 5 inç ama 5.2 inçlik telefonun tasarımı ile aynı(yani boyutu). başta söyleyetim pili eğer telefonu elinizden bırakmazsanız yani benim bugün ilk kullanma günüm olarak konuşayım,saat 6.30 da çektim ilk 12 saatlik şarjdan telefonu elimden düşürmedim habire fotoğraf vs oyun falan çektim.daha sonra öğle sonu saat 2 civarında yüzde 65 civarı pil vardı tabi bu arada tel görüşmesi de yaptım.şu an da bu yazıyı yazmaya başladığımda telefonu soktum sarj yüsde 14 kaldığında diğer tarafta telefonda hiç kasma filan yok . malzeme kalitesi premium kasa..... bu fiyata alnabilecek en iyi telefon diyebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türkiye'ye gelmeyecek zaten ancak yurtdışından getirttirebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bildirim ışığı var mı arkadaşlar? vede kullananlar memnun mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Satış sonrası destek diyosan bi kere General Mobile baştan siliceksin satış sonrası destek sıfır üretim hatası olan birşeyi bile kullanıcı hatası deyip para istiyorlar tamiri için General Mobile kendisi de kabul ediyor üretim hatası var diye ama yine de servis para istiyor bi de General Mobile güncelleme vermez telefon hangi sürümde çıkarsa orda kalır. Zenfone 5 daha iyi Android Lollipop bile alacak çıkar çıkmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pilin ömrü bittiğinde telefonu neden çöpe atıyoruz anlamadım kendin değiştiremesen bile verirsin servise açıp yeni pil koyarlar atmaya falan gerek yok yani. Öyle bişey kimse iPhone almaz bi düşün o kadar para verip iPhone alıcaksın ama pil ömrü bittiğinde çöpe atıcaksın öyle mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de zenfone 5 aldım, 1 hafta olmadı, her bakımdan güzel hoşta bir tek pil ömrü hoşuma gitmedi,şarjı çabuk tükeniyo

gangarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimi güzel diyor şarja kimi yetmiyor diyor.Tamam nasıl kullanıldığı da önemli herkes aynı şekilde kullanmıyor telefonu ama biri yoğun kullanımda akşamı çıkarır diyor diğeri yok diyor :S Bir karar verseniz tam alacağım pat biri batarya kötü alma diyor. Sonuç olarak yoğun kullanımda (oyun+sosyal medya+konuşma) Çıkarır mı çıkarmaz mı ?

Emretas205

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimi güzel diyor şarja kimi yetmiyor diyor.Tamam nasıl kullanıldığı da önemli herkes aynı şekilde kullanmıyor telefonu ama biri yoğun kullanımda akşamı çıkarır diyor diğeri yok diyor :S Bir karar verseniz tam alacağım pat biri batarya kötü alma diyor. Sonuç olarak yoğun kullanımda (oyun+sosyal medya+konuşma) Çıkarır mı çıkarmaz mı ?
Kardeşim sana şöyle söyleyeyim daha önce ne android telefon kullandıysan onun gibi 2 gün şarjı giden android telefon yok kullanıldıgı zaman eğer pasif kullanıcısıysan degişir ama şarj süresi normal zaten telefonda 700TL lik bir kusur bulamayan bataryaya sarıyor çogu da telefon kullanmayı bilmeyenler Burada bilmişlik taslamak gibi olmasın ama android telefon bu bataryası bütün forumlarda çok tartışıldı şöyle diyeyim 15dakika wife ile bir android telefon al herhangi bir telefonda %13 şarj gidiyorsa bunda da %14 gidiyor farkı bu aşırı abartıldı batarya cidden.

Boşa bakma ben çok baktım telefonlara bulamazsın daha iyisini kullanıyorumda şu an iyiki almışım diyorum segmentinde 1 numara kuşkusuz .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bildirim ışığı var mı arkadaşlar? vede kullananlar memnun mu ?
Bildirim ışıgı var ve memnunum .

merhab aarkadaşım. ben de dün zenfone 5 aldım. ilk akıllı telefonum ve android hakkında fazla bilgim yok. telefona neler yapmalıyım. güncellemelerden falan bahsediliyor forumda. yardımcı olur musun? link atar mısınız
1.si İnternetten güncelleme yapabilirsiniz uygun firmwareyi indirip bilgisayarınıza zip dosyasını yüklüyorsunuz, o zip i açıyorsunuz ve içindeki dosyayı masaüstüne atıyorsunuz (Bu attıgınız dosyada zip şeklinde), daha sonra telefonu bilgisayara baglayıp telefonun hafızasında herhangi biyere atıyorsun o dosyayı ve telefonu açtıgında güncelleme karşına gelecektir. Eger gelmediyse telefonu yeniden başlatın gelecektir Gene gelmezse yaptıgınız işlemde hata var demektir :)
2.si telefona ota güncelleme geldi telefonu sistem güncellemesinden güncelleyebilirsiniz .
3.sü android telefonda önemli olan ram i sürekli temizlemek ram temiz olmalı ve battary doctor , clean master gibi yardımcı programları kullanabilirsiniz.

Yeni çıkan her oyun yada uygulama hemen yüklenebiliyor mu? İntel geç alıyor diye okudum biryerde
Yeni çıkan uygulamalar google play store den indiriliyor orası da 4.4.2 ye en son ne geldiyse onları sunuyor sana telefonla alakası yok.

gangarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sana şöyle söyleyeyim daha önce ne android telefon kullandıysan onun gibi 2 gün şarjı giden android telefon yok kullanıldıgı zaman eğer pasif kullanıcısıysan degişir ama şarj süresi normal zaten telefonda 700TL lik bir kusur bulamayan bataryaya sarıyor çogu da telefon kullanmayı bilmeyenler Burada bilmişlik taslamak gibi olmasın ama android telefon bu bataryası bütün forumlarda çok tartışıldı şöyle diyeyim 15dakika wife ile bir android telefon al herhangi bir telefonda %13 şarj gidiyorsa bunda da %14 gidiyor farkı bu aşırı abartıldı batarya cidden.

Boşa bakma ben çok baktım telefonlara bulamazsın daha iyisini kullanıyorumda şu an iyiki almışım diyorum segmentinde 1 numara kuşkusuz .

Eyvallah kardeşim saolasın :)

enes0306

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bende bişey soracağım zenfone 5 alacağım ama menünün arka planı hep siyah mı değiştirebiliyomuyuz?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
ya bende bişey soracağım zenfone 5 alacağım ama menünün arka planı hep siyah mı değiştirebiliyomuyuz?
Nova launcher kullan telefonun renklensin [emoji4] Ayrıca biraz paraya kıy prime olanı satın al şiddetle tavsiye ederim [emoji106]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:turned: 3g yok mu şimdi bu telefonda lütfen bi cevap verir misiniz ???

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
:turned: 3g yok mu şimdi bu telefonda lütfen bi cevap verir misiniz ???
3g den kastın görüntülü görüşme ise bu artık çoğu markada yok sadece patentini satın alan veya discovery gibi yan markalarda bulunur. Örneğin lg g3 te bile yoktur görüntülü görüşme. Eğer demek istediğin 3g internet hizmeti ise o tabiki de var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kitkat güncellemesi geldi zenfone 5 e acaba hala Google playde modern combat 5 uyumlu değil gözüküyormu ? birde gta sanandres kasma varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bugun bende aldım zenfone 5 gayet güzel vede hızlı bi dünya para verilen telefonlara taş çıkarır tasarımı çok hoş arkadaşların çok hoşuna gitti isabetli seçim yapmışım iyikide

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende var asus zenfone 5 teknosadan aldık acayip derecede kasıyor mesela faceye girdim aşşa çekiyorum telefonu yarım saatte geliyo telefon yavaş telefon kasma sorunu olmasa mükemmel ama kasma sorunu var almayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asus iyi firma ama teknik servisten kitliyo 2 ay önce aldım ekran kırıldı yapmak için 310 tl istiyolar sıfırı 700 tl olan telefonun ekranı 310 lira olurmu bu nasıl bir iştir 5 s ekranı bile 200 lira tutmuyo alıcaksan samsung al iyi telefon hemde sevisi bol ve ucuz

esentay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben de bu telefonu aldım iki gün önce.Telefon performans olarak çok çok iyi fakat sanırsam intel işlemci olmasından dolayı bazı uygulamalarda uyumsuzluk çıkabiliyor.Mesela en sevdiğim uc browser ikinci sekmeyi açtığım zaman kapanıyor.Pil süresi bakımından gerçekten berbat.Bilmiyorum pilin daha sonra kullandıkça iyileştiğini söylüyorlar.Ayrıca cihaz internette dolaşırken bile ısınıyor.Ucuz etin yahnisi olayı yani.Bir de şu türkçe harfleri klavyede nasıl görünür hale getirebilirim?Harfe basılı tut sonra türkçe karakteri seç zor oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ürün kliksa da 699-20 tl kazı kazan 679-50 tl wordpuan 629 tl dir kaçırmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zenfone 5 te facebook ve twitter uygulamalarında aşağı doğru kaydırırken kasma oluyormu acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sakın almayın.. 3G özelliği var yazıyor ama ne hikmetse GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA yapılamıyor, gsm hattı ile görüntülü konuşma bir yana yan uygulamalarla (viber vs.) bile görüntülü konuşulmuyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefonu alalı 1 ay oldu çok şükür öyle büyük bi sıkıntı çıkarmadı
telefonun hızı cok iyi buyuk oyunlarda arada bir kasma oluyo fakat pek sıkıntı deil
ısınmasına gelince asphalt 8 i 20 25 dk oynadıktan sonra fark edilir derece de ısınma oluyor
ewet biraz şarj sıkıntısı var
yukkarıda arkadaş belirtmiş viber vs grüntülü grüşülmüyor diye ben skype den grüştüm görüntülü görüşülüyor telefon fiyatına göre coook güzel bi telefon eğer bu fiyat aralığında telefon alacak arkadaş varsa öneriririm
umarım biraz yardımcı olmusumdur :)