Asus Zenfone 5'i almalımıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sim kartı kendiniz makasla filan kesmeyin telefoncularda özel makas var orada kestirin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende telefon almayı düşünüyorum bütçe max 750 fiyat performans bakımından sizce hangi telefonu almalıyım aklımde asus zenfone 5 ve motorola moto g var sizce hangisi yada bunlardan başka önerileriniz varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sar değeri 1.18 bana çok yüksek gelmedi pek de bilgim yok ama internette araştırdım 750 tl ye kadar alınabilecek iyi telefonlardan biri bu bana göre senin var mı bi önerin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gündelik hayatta zamanımın büyük kısmını sosyal medyada geçiren bir insanım e haliyle mobil veri wifi açık olacak genelde zenfone 5 beni 1 gün götürür mü yoksa zen6 mı almalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynwn kardeş tel nasıl memnunmusun bı sıkıntısı varmı şarj suresı nedır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhab aarkadaşım. ben de dün zenfone 5 aldım. ilk akıllı telefonum ve android hakkında fazla bilgim yok. telefona neler yapmalıyım. güncellemelerden falan bahsediliyor forumda. yardımcı olur musun? link atar mısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her kafadan bi ses çıkmasada bi kullananların yorumlarını mı görsek acaba :cursing: :P

Reaksiyon puanı
16,128
bilkom her türlü akortek'i katlar kalite bakımından şarj cihazı bozuldu bilkoma e-posta ile durumu bildirin tel no verin onlar geri döner yollayın bakalım yenisini göndeririz der akortek ise yenisini al 20liralik şey için canımızı sıkma der bilkom asla böyle cevap vermez.

calypso16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz doğruysa iyimiş servis açısından sorun çıkmaz o zaman

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonu teknosaya verirsen teleserviceye veriyolar ancak telefonun garantisi bilkom tel bozulsa ben şahsen teknosayı hiç karıştırmam direk bilkoma veririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler benim teli pc ye bağladığımda gözükmüyor. yardımcı olabilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kullanıyorum cok iyi telefon kesinlikle kaliteli :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 haftadır kullanıyorum 3g yok ısınma sorunu var bunun dısında sarj sorunu yok bı gun gıdıyor oyunları kasmadan kaldırıyor kamerası ve kulaklıgı on numara

calypso16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni çıkan her oyun yada uygulama hemen yüklenebiliyor mu? İntel geç alıyor diye okudum biryerde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben ciddi ciddi bu telefonu düşünüyorum ama pil konusunda ciddi endişelerim var günde en az 4-5 saat whatsapp kullanırım çoğu akşamüstü gece 1-2 saat twitter facebook snapchat kullanırım oyun oynama alışkanlığım hiç yoktur onun dışında gün içinde 1-2 saat kullanırım geceye dayanır mı acaba

MehmetPektaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ARKADAŞLAR ZENFONE 5'e DROP TEST YAPTIM :D şaka şaka yanlışlıkla düşürdüm betonun üstüne düştü 30-40 cm lik yerden ekran ustune düştü ekranda Allah'a şükür bir çizik bile yok ama çerçevesi kötü oldu işte HİÇ BİR YERDE BULAMAYACAĞINIZ FOTOĞRAFLAR

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar soruları olan varsa sorabilir 1 aydır kullanıyorum eksileriyle artılarıyla cevap veririm.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36

ARKADAŞLAR ZENFONE 5'e DROP TEST YAPTIM :D şaka şaka yanlışlıkla düşürdüm betonun üstüne düştü 30-40 cm lik yerden ekran ustune düştü ekranda Allah'a şükür bir çizik bile yok ama çerçevesi kötü oldu işte HİÇ BİR YERDE BULAMAYACAĞINIZ FOTOĞRAFLAR

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar soruları olan varsa sorabilir 1 aydır kullanıyorum eksileriyle artılarıyla cevap veririm.
Batarya olayını söylesen yeterli. Ne kadar idare ediyor seni batarya? 3G'de Facebook, Whatsapp ve Twitter kullanınca sabah %100 olan batarya ne zamana kadar biter?

MehmetPektaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıma bağlı değişiyor ben öğrenciyim dersanede falan akşam %100 çekiyorum sabaha %96 falan oluyor ders aralarında açıyorum internette geziniyorum vs baya gidiyo ama arada (toplamda 1-2 saat) wıfe açık real racing clash of clasns oynadığımda 19 saat gidiyor o 19 saatin 9 saaati beklemede yani gece geçtiği için temiz 9-10 saat gidiyor ama ben sürekli facede gezerim arkada whatsapp mesenger açık olur oyun oynarım diyorsan 6 saat anca gider. Şuan 20 saattir açık telefon %60 şarjı var hala. Telefonu kullandıkça batarya daha uzun gitmeye başlıyor batarya açılıyor.

MehmetPektaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yeni alacaklara bir önerim beyaz almayın arkası kirleniyor (silince geçiyor) ve plastik olduğu belli oluyor alacaksanız gold veya kırmızıyı tercih edin ( siyahı nasıl bilmiyorum) çünkü gold ve kırmızı metalmiş hissiyatı veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bu telefonu alcam ama zenfon 6 arasında kaldım zenfon 6 almamamın tek sebebi ekranı çok büyük günlük hayata rahatsız etçegini sanıyom.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu alalı 21 gün oluyor yani asus zen 5"i... harika bi telefon bilakis genaral mobileden.... almanı tavsiye ederim....