Asus Zenfone 5'i almalımıyım?

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar işlemcileri karşılaştırdım Zenfone 5 A500KL modelindeki Snapdragon 400 işlemci performans olarak bizdeki atom z2560'dan kötü çoğu siteden baktım intel atom z2560 öne çıkıyor. Bizdeki z2560 işlemci ile z2580 işlemcininde fazla farkı yok en önemli farkı 2 ghz olması.

Jacob97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkiside aynı gözüküyor sadece arkadaki intel etiketi var ilk sitede olanda.

Ebay'den alın orası daha güvenli.

Yardimin için teşekkürler..Arkadaşim antelife.com dan bi tane one plus one aldi..yani bi sorun yok...telefon orijinel..

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 5 hangi uygulamaları devre dışı bırakayım arkadaşlar?

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cevap vermezsen verme ama emin ol forumda bunu yapan sadece ben değilim.

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım asus zenfone kullananlar kulübü malum çok etkin değil o yüzden birden fazla yere yazma gereği duydum ayrıca flood olayıda forumdaki anlık sorundan kaynaklanmış benle bir alakası yok. Cevap vermezsin olur biter benim birden fazla konuya yazmamda seni ilgilendirmez yöneticiler veya moderatörler gerek gördüklerinde benimle iletişime geçerler.

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence almalısın asusun telefon pazarında pek payı yok millette marka düşkünlüğü var ama asus da yabana atılır bir marka değil..ve şuda var intel işlemciler ısınmıyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba bende zenfone 5 almak istiyorum gördüğüme göre siz kullanmışsınız nası telefon ?

DeaLonG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu telefonu almayı düşünüyorum. Ama bu telefon beni 2 yıl idare eder mi ? Kimisi pert olur telefon diyor. Kafama takılıyor. Daha telefon yeni bu yüzden de düşünüyorum sürekli.

sayk0tek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 yıldır corby 2 im var hala kullanıyorum değiştirmeyi düşünmüyorum

rftmrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende General mobile discovery var.Yaklaşık olarak 4 aydan beridir kullanıyorum iyi hoş telefon fakat.Dün tanıtılan ASUS ZEN FONE5'i görünce iştahım acaip şekilde kabardı:mrgreen: Gerçekten kaliteli ve hoş bi telefon olmuş bana göre.Zaten ASUS'un tabletini kullanmıştım.Oradan kalitesini vede sadeliğini azda olsa biliyorum.450-500 TLye satacağım telefonu.Sizce ne yapmalıyım hazır Teknosa'da ön siparişte iken alsam mı yanında smart coverde verilecek.Yoksa beklesem mi? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler..
Elinizi sürmeyin ben aldım pişman oldum 1 hafta oldu şarj berbat ısınma sorunu hatsafada yani oyun oynama böyle twitter vs. Yerlerde takıl ısınıyor hadi onu geçtim şarj gerçekten berbat yani telefonla oynama hiç açma telefonu kilitli dursun 1 gün gidiyo telefon %100 sarjliyken çıkarıyorum 40 50 saniye sonra %99-98 oluyo yani saat gibi izlersin şarjın bitmesini hele bi oyun oynarsan 3 saat dayanırsa dayanır asphalt 8 oynarken telefon 48.7 dereceye çıktı bunuda soylıyım. Ben bu mesajı yazarken bile ısındı telefon

bgra92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinizi sürmeyin ben aldım pişman oldum 1 hafta oldu şarj berbat ısınma sorunu hatsafada yani oyun oynama böyle twitter vs. Yerlerde takıl ısınıyor hadi onu geçtim şarj gerçekten berbat yani telefonla oynama hiç açma telefonu kilitli dursun 1 gün gidiyo telefon %100 sarjliyken çıkarıyorum 40 50 saniye sonra %99-98 oluyo yani saat gibi izlersin şarjın bitmesini hele bi oyun oynarsan 3 saat dayanırsa dayanır asphalt 8 oynarken telefon 48.7 dereceye çıktı bunuda soylıyım. Ben bu mesajı yazarken bile ısındı telefon

Ne de guzel sallamissin. Bence telefonun sounlu senin. Bendede zenfone 5 var normal kullanimda 1.5 2 gun yogun kullanimda 1gun gidiyor:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun ahize sorunu olduğu söyleniyor yani karşı tarafa net şekilde sesin gitmemesi ve karşı tarafın sesinin boğuk gelmesi sorunundan bahsediliyor hep, kullanan arkadaşlar bu sorumu yanıtlayabilirmi lütfen çünkü bu çok önemli

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefon görüşmesi sırasında hiçbir sorun yok gayet net hatta önceki telefonumdan daha iyi diyebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türkiyeye zonfone 5 in ikinci partisi ne zaman gelecek acaba bilen arkadaş varmı? hatalar varsa ikinci partide düzeltilir diye düşünüyorum.

Elimdeki telefonun ömrü bitmek üzere , 700 liraya zenfone 5 iyi diye düşünüyorum. Alınabilecek daha uyun telefon bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z 6 batarya süresi olarak daha uzun kullanım süresi sunuyormuş.
Z5 almak isteyen arkadaşlara Z 6 öneririm.

calypso16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GMD kullanıp satan ve z5 yada z6 alan biri varsa ne düşünüyor telefon hakkında satıp almaya değer mi?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
GMD kullanıp satan ve z5 yada z6 alan biri varsa ne düşünüyor telefon hakkında satıp almaya değer mi?
Konuyu tam olarak okumadığını dusunuyorum [emoji6] Çünkü bende de Didcovery vardı sattım. Satmaya değer mi.. Evet satmaya değer doğrusu..

shadowreflex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu telefonu z5 mi z6 mı alsam bir türlü karar veremedim araştırdığım kadarıyla z6nın z5 den farkı kamerası ve pil ömrüymüş z5 pil olarak nasıl çok mu kötü bazı arkadaşlar çok çabuk bittiğini söylüyor bazıları çok iyi olduğunu söylüyor kime inanacağımı şaşırdım ! kullanan arkadaşlara soruyorum z5 alanlar keşke z6 alsaydım diyor mu veya z6 alanlar keşke z5 alsaydım diyen var mı,ve gerçekten merak ediyorum o z6yı nasıl taşıyorsunuz ? :)

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu telefonu z5 mi z6 mı alsam bir türlü karar veremedim araştırdığım kadarıyla z6nın z5 den farkı kamerası ve pil ömrüymüş z5 pil olarak nasıl çok mu kötü bazı arkadaşlar çok çabuk bittiğini söylüyor bazıları çok iyi olduğunu söylüyor kime inanacağımı şaşırdım ! kullanan arkadaşlara soruyorum z5 alanlar keşke z6 alsaydım diyor mu veya z6 alanlar keşke z5 alsaydım diyen var mı,ve gerçekten merak ediyorum o z6yı nasıl taşıyorsunuz ? :)
Büyüklük önemli değilse 6 al bana 6inch büyük geldiği için 5 ince aldım. Batarya yönünden de zenfone 6 daha iyi.

shadowreflex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyüklük önemli değilse 6 al bana 6inch büyük geldiği için 5 ince aldım. Batarya yönünden de zenfone 6 daha iyi.

Banada çok büyük geliyor 6 inç, z5 daha hoş geliyor gözüme ve son olarak şarjı nasıl gidiyor sürekli oyun oynayan birisi misin yoksa daha çok facebook twitter takılan birisi misin günlük yaşamda sıkıntı yaşadığın oluyor mu acaba geceyi görebilecek mi düşündüğün oluyor mu ahiret soruları gibi sorular sordum ama kusura bakma etrafımda bu telefonu kullanan kişi olmadığı için o şanslı kişi sen oldun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugün zenfone 5 denk geldi teknosada hemen aldım , ama sim kartını takamıyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz başka bir sim kartımı takılacak acaba ?? Alırken görevlide bir şey söylemedi , bana sigorta ve garantisini 145 liraya satmaya çalışıyordu , almadım üzüldü sanırım :)

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugün zenfone 5 denk geldi teknosada hemen aldım , ama sim kartını takamıyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz başka bir sim kartımı takılacak acaba ?? Alırken görevlide bir şey söylemedi , bana sigorta ve garantisini 145 liraya satmaya çalışıyordu , almadım üzüldü sanırım :)

Eğer micro sim kart değilse takamazsınız. Bir telefoncuya götür kestir.