Asteriks
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon.
Kardeşim sana şöyle söyleyeyim daha önce ne android telefon kullandıysan onun gibi 2 gün şarjı giden android telefon yok kullanıldıgı zaman eğer pasif kullanıcısıysan degişir ama şarj süresi normal zaten telefonda 700TL lik bir kusur bulamayan bataryaya sarıyor çogu da telefon kullanmayı bilmeyenler Burada bilmişlik taslamak gibi olmasın ama android telefon bu bataryası bütün forumlarda çok tartışıldı şöyle diyeyim 15dakika wife ile bir android telefon al herhangi bir telefonda %13 şarj gidiyorsa bunda da %14 gidiyor farkı bu aşırı abartıldı batarya cidden.Kimi güzel diyor şarja kimi yetmiyor diyor.Tamam nasıl kullanıldığı da önemli herkes aynı şekilde kullanmıyor telefonu ama biri yoğun kullanımda akşamı çıkarır diyor diğeri yok diyor :S Bir karar verseniz tam alacağım pat biri batarya kötü alma diyor. Sonuç olarak yoğun kullanımda (oyun+sosyal medya+konuşma) Çıkarır mı çıkarmaz mı ?
Bildirim ışıgı var ve memnunum .bildirim ışığı var mı arkadaşlar? vede kullananlar memnun mu ?
1.si İnternetten güncelleme yapabilirsiniz uygun firmwareyi indirip bilgisayarınıza zip dosyasını yüklüyorsunuz, o zip i açıyorsunuz ve içindeki dosyayı masaüstüne atıyorsunuz (Bu attıgınız dosyada zip şeklinde), daha sonra telefonu bilgisayara baglayıp telefonun hafızasında herhangi biyere atıyorsun o dosyayı ve telefonu açtıgında güncelleme karşına gelecektir. Eger gelmediyse telefonu yeniden başlatın gelecektir Gene gelmezse yaptıgınız işlemde hata var demektirmerhab aarkadaşım. ben de dün zenfone 5 aldım. ilk akıllı telefonum ve android hakkında fazla bilgim yok. telefona neler yapmalıyım. güncellemelerden falan bahsediliyor forumda. yardımcı olur musun? link atar mısınız
Yeni çıkan uygulamalar google play store den indiriliyor orası da 4.4.2 ye en son ne geldiyse onları sunuyor sana telefonla alakası yok.Yeni çıkan her oyun yada uygulama hemen yüklenebiliyor mu? İntel geç alıyor diye okudum biryerde
Kardeşim sana şöyle söyleyeyim daha önce ne android telefon kullandıysan onun gibi 2 gün şarjı giden android telefon yok kullanıldıgı zaman eğer pasif kullanıcısıysan degişir ama şarj süresi normal zaten telefonda 700TL lik bir kusur bulamayan bataryaya sarıyor çogu da telefon kullanmayı bilmeyenler Burada bilmişlik taslamak gibi olmasın ama android telefon bu bataryası bütün forumlarda çok tartışıldı şöyle diyeyim 15dakika wife ile bir android telefon al herhangi bir telefonda %13 şarj gidiyorsa bunda da %14 gidiyor farkı bu aşırı abartıldı batarya cidden.
Boşa bakma ben çok baktım telefonlara bulamazsın daha iyisini kullanıyorumda şu an iyiki almışım diyorum segmentinde 1 numara kuşkusuz .
Nova launcher kullan telefonun renklensin [emoji4] Ayrıca biraz paraya kıy prime olanı satın al şiddetle tavsiye ederim [emoji106]ya bende bişey soracağım zenfone 5 alacağım ama menünün arka planı hep siyah mı değiştirebiliyomuyuz?
yalnız bu launcher sıkıntı çıkarmaz demiNova launcher kullan telefonun renklensin [emoji4] Ayrıca biraz paraya kıy prime olanı satın al şiddetle tavsiye ederim [emoji106]
Sıkıntı çıkartacak bir durum yok hatta çoğu telefon markalarının launcher larından kıyaslanamayacak şekilde daha iyi [emoji106]yalnız bu launcher sıkıntı çıkarmaz demi
3g den kastın görüntülü görüşme ise bu artık çoğu markada yok sadece patentini satın alan veya discovery gibi yan markalarda bulunur. Örneğin lg g3 te bile yoktur görüntülü görüşme. Eğer demek istediğin 3g internet hizmeti ise o tabiki de var.:turned: 3g yok mu şimdi bu telefonda lütfen bi cevap verir misiniz ???