Asus Zenfone 5'i almalımıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asus zenfone 5 - Samsung galaxy s4 mini - Samsung galaxy grand 2

Bu telefonlardan hangisini seçersem doğru bir tercih yapmış olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zenfone 5 için hazırlanan bazı videolarda Subway surfers asphalt 8 ve modern combat 5 in kastığını gördüm. Önemsiz dedim devam ettim incelemeye fakat arkadaşımda da var subway surfers oyununda ilk 7-8 saniye kastığını söylüyor sizdede bu sorun varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım asus zenfone 5 için orjinal kılıf bulabildin mi ? Ben çok aradım internet sitelerinde ama kendisi için tasarlanan kılıfı satışa koyan bir site yok...Diğer markaların kılıfları ve silikon kılıf modelleri var ama orjinali yok..yardımcı olursa çok memnun olurum...

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
arkadaşım asus zenfone 5 için orjinal kılıf bulabildin mi ? Ben çok aradım internet sitelerinde ama kendisi için tasarlanan kılıfı satışa koyan bir site yok...Diğer markaların kılıfları ve silikon kılıf modelleri var ama orjinali yok..yardımcı olursa çok memnun olurum...
Ben smart cover satın almıştım teknosa dan fakat şimdi baktımda gerçekten kalmamış.Bence bir kaç gün daha bekle muhakkak gelir.Bir kaç gün daha pinpirik kullanacaksın artık.Fakat n11.com da falan kılıflar gelmiş ucuza alabilirsin.Ben smart cover kılıfı 30 liraya satın almıştım.Bayağı tuzlu oldu ama orjinal olsun dedim :thumbup1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zenfone 5 için hazırlanan bazı videolarda Subway surfers asphalt 8 ve modern combat 5 in kastığını gördüm. Önemsiz dedim devam ettim incelemeye fakat arkadaşımda da var subway surfers oyununda ilk 7-8 saniye kastığını söylüyor sizdede bu sorun varmı ?
Oyun yönünden şu an telefonumda yüklüm oyunlar şunlardır;
Soccer stars, Beach Buggy blitz, Modern combat 4, Manuganu 1 ve 2 . Açıkça söylemem gerekirki bu oyunların hiçbirinde kasma gibi bir mefhüm yok.Ayrıba Modern combat 5 uyumlu değil bunu biliyorsun değil mi? Kit kat ve üzeri için uygun.

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben smart cover satın almıştım teknosa dan fakat şimdi baktımda gerçekten kalmamış.Bence bir kaç gün daha bekle muhakkak gelir.Bir kaç gün daha pinpirik kullanacaksın artık.Fakat n11.com da falan kılıflar gelmiş ucuza alabilirsin.Ben smart cover kılıfı 30 liraya satın almıştım.Bayağı tuzlu oldu ama orjinal olsun dedim :thumbup1:

Oyun yönünden şu an telefonumda yüklüm oyunlar şunlardır;
Soccer stars, Beach Buggy blitz, Modern combat 4, Manuganu 1 ve 2 . Açıkça söylemem gerekirki bu oyunların hiçbirinde kasma gibi bir mefhüm yok.Ayrıba Modern combat 5 uyumlu değil bunu biliyorsun değil mi? Kit kat ve üzeri için uygun.

Kardeşim smart cover kılıfı 30 liraya nerden aldın yardımcı olurmusun teknosada 79 tl diyolar bende yarın ulusa gitcem bu telefondan almaya nerden bulabilirim flip cover demi dediğin kap?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bende yarın bu kılıftan almayı düşünüyorum flip cover'a 79 tl veremem şuan. Peki teknosada ekran bandı varmı kardeş?
Ekran bandından kastın jelatin galiba.O malesef yok ben zaten telefon yönünden pinpirik bir adamım gelir gelmez telefoncuya gittim aynısından olmasada uzun uğraşlar sonucu samsungun bi modeli ters takılsada oldu. Fakat sen bunlarla uğraşma n11.com da var gelmiş sonunda oradan al.Bu arada ekran bandı ismide fena değil hani :D

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran bandından kastın jelatin galiba.O malesef yok ben zaten telefon yönünden pinpirik bir adamım gelir gelmez telefoncuya gittim aynısından olmasada uzun uğraşlar sonucu samsungun bi modeli ters takılsada oldu. Fakat sen bunlarla uğraşma n11.com da var gelmiş sonunda oradan al.Bu arada ekran bandı ismide fena değil hani :D

Valla telefoncularda genelde ekran bandı diyolar banada ordan alışkanlık olmuş kısa bir dönem telefoncuda çalıştımda :D

Telefon ankarada kalmamış diyenler var yarın almaya gidicektim bilgisi olan varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle hayırlı olsun . gün ışıgında ekran görünmüyor ve konusurken ses boguk geliyor karsıdan diyorlar bu konus hakkında bilgi verir misin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 1 haftayı geçkin bir süredir kullanıyorum zenfone 5 i telefon çok hızlı ısınma problemi yok sadece ılık oluyor telefon. Pil süresi 1 günü geçiyor kamerası yeterli düzeyde asus çok ilgili gerek telefon desteği gerekse güncelleme desteği yönünden telefon bu fiyata kaçmaz ben inanıyorum ki bu telefon bu fiyatta da kalmaz yükselir. Şimdiye kadar hiç yavaşlamadı içerisi deneme amaçlı çok yüklü gerektiğinden fazla uygulama açıp test ediyorum telefon banamısın demiyor. Kesinlikle tavsiye ederim telefonu ayrıca telefon çok klas duruyor

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şimdi simi kendim kestim denedim uğraştım biraz ama taktım şuan çıkmıyor kısa geldi galiba ama oldu bir problem yok çalıştı ilerde çıkarırken bir problem olurmu hani gerekmedikçe çıkarmam dururda birgün çıkarmam gerekirse iğneyle ittirip tikini attırarakmı çıkarayım yada cımbızla çekerekmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:ben asus zenfone 5 aldım modern combat 5 spider man 2 asphalt 8 ganstar vegas bu oyunlar hiç kasmadı kamerasını gece çok iyi çekiyor ben teknosdan kaskolu aldım 1 sene içinde telefon kırlırsa kaybolursa ... sıfırını veya parasını veriyorlar kaskolu almanı öneririm renk olarak en iyisi beyaz

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar şimdi simi kendim kestim denedim uğraştım biraz ama taktım şuan çıkmıyor kısa geldi galiba ama oldu bir problem yok çalıştı ilerde çıkarırken bir problem olurmu hani gerekmedikçe çıkarmam dururda birgün çıkarmam gerekirse iğneyle ittirip tikini attırarakmı çıkarayım yada cımbızla çekerekmi ?
Arkadaşım biraz geç cevap oldu ama keşke telefoncuya gitseymişsin onlar hemen kesiyorlar hiç sıkıntı olmadan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben dun aldım telefonu guzel ama arama geldıgınde actıgımda ses gitmıyor neden olabılır acaba? nasıl duzeltılır yardımcı olabılır ısınız?

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım biraz geç cevap oldu ama keşke telefoncuya gitseymişsin onlar hemen kesiyorlar hiç sıkıntı olmadan

Ne yapsam ya yeni simmi çıkarttırsam ne kadar yeni sim çıkarttırmanın ücreti ve hemen çıkıyormu off ya ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran parlaklıgı ve telefonun sesi az geldi o yuzden almaktan vazgectim gibi. ekran parlaklıgını arttıracak bi yol var mı. güncelleme ile falan halledilir mi bilgisi olan yazabilir mi tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bugün Zenfone 5 i inceledim gerçekten çok şık bir telefon Açıkcası Zenfone 5 düşündüğümden daha büyük çıktı(pozitif anlamda) ve ciddi ciddi düşündüğüm Zenfone 6 dan sanırım vazgeçip 5 alacağım.
Tek kafama takılan pil gerisi hikaye :)

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar menüde uygulamaların yerini değiştirebilme imkanımız varmı ben yapamadım A-Z veya Z-A şeklinde alfabetik sıralama var manuel olarak sıralayamıyormuyuz? Telefon şarjdayken güncelleme yüklerken tel biraz ısınmış gibi geldi bu tarz işlemleri şarjdan sonramı yapmalıyım? Şarjdayken telefonu kullanmamak dahamı iyi?

Telefonun kendi içinde gelen gereksiz gördüğünüz uygulama varmı (amazon kindle, omlet chat vb.) varsa hemen sileyim boşa durmasın? Cihazın uyku modunu tetikleyen uygulamaları nerden görürüz? Veya telefonun uyku modunun tetiklenmesini nerden engelleriz? Telefonda işimiz bitince beklemedeyken mobil veriler'i kapatmayı tavsiye edermisiniz?

Yüklememi önerdiğiniz güzel bulduğunuz temizleme olsun antivirüs olsun bu tarz uygulamalar varmı önereceğiniz?

Çalışan uygulamalarda son açtığım ama kapattığım dosyalar hala çalışıyor gözüküyor kendim oraya girip kapatıyorum son uygulamaları temizleme bölümünden temizlesemde çalışan uygulamalar bölümünde duruyolar bu sorun oluştururmu ?

Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
selamun aleykum ben de zenfone 5 almak istiyorum .... birkaç tane sorum olaacak... :)
1.telefonun bataryası 1 günü kurtarır mı
2.eliyakacak şekilde ısınır mı
3.telefonun boyutu t50 den büyük mü acaba
4.ayrıyetten başka bir dezantaj var mı acaba ... SİZ DENEYİMLİ KULLANICILARDAN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM...

selamun aleykum ben de zenfone 5 almak istiyorum .... birkaç tane sorum olaacak... :)
4.ayrıyetten başka bir dezantaj var mı acaba ... SİZ DENEYİMLİ KULLANICILARDAN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM...

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bataryası çıkan telefonları seven arkadaslar da acaba batarya ölü mü değil mı diye yalayip kontrol mu ediyor??? Ben 3 yıldır iPhone 4s kullanıyorum daha da bataryayı değiştirmeye ihtiyacım olmadı. Amacım "batarya çıkmalı" diyen arkadaşları aşağılamak değil yanlış anlaşılmasın. Benimki sadece merak...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

Arkadaşımın zenfone 5'ini kullanıyorum belli süreliğine..
1- sabah şarjdan çıkarıyorum.. akşam 10 gibi şarja takıyorum...
2- hayır ısınmıyor..
3- evet T50'den boy ve genişlik olarak 2cm daha büyük ama daha ince..
4- ben dezavantajını göremedim.. hee ama sadece biraz büyük geliyor bana..

Emre Krcgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben zenfone6 almayı düşünüyorum büyüklüğünden dolayı. Zenfone5 kullanan bir tanıdık var telefonun arayüzü güzel ben lg optimus 4x hd kullanıyorum parlaklık konusunda benim telefonumdan geride kalıyor ama hoş bir telefon intel işlemcide ilgimi çekti birde asus ismi var laptop konusunda favorim yani tecrübeli firma bence alınabilcek bir telefon ama senin telefonu ne şekilde kullanıcagında önemli

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ben zenfone6 almayı düşünüyorum büyüklüğünden dolayı. Zenfone5 kullanan bir tanıdık var telefonun arayüzü güzel ben lg optimus 4x hd kullanıyorum parlaklık konusunda benim telefonumdan geride kalıyor ama hoş bir telefon intel işlemcide ilgimi çekti birde asus ismi var laptop konusunda favorim yani tecrübeli firma bence alınabilcek bir telefon ama senin telefonu ne şekilde kullanıcagında önemli

ekran parlaklığı nasıl geri kalıyor? ayarını sona getirdiğimde ben bakamıyorum bile telefona...

Reaksiyon puanı
16,128
ekran parlaklığı nasıl geri kalıyor? ayarını sona getirdiğimde ben bakamıyorum bile telefona...
muhtemelen dark evopad 3g m7220 alsa onu kesme tahtası olarak kullanırdı güneş altında ekranda hiç birşey gözükmüyor...
[video=youtube;uvhDr9a3xIk]https://www.youtube.com/watch?v=uvhDr9a3xIk&list=RDuvhDr9a3xIk#t=1170[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=uvhDr9a3xIk&list=RDuvhDr9a3xIk#t=1170
[video=youtube;RuCkSPYYG2w]https://www.youtube.com/watch?v=RuCkSPYYG2w&list=RDuvhDr9a3xIk&index=2[/video]

Emre Krcgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen nerede test ettin parlaklığı çünkü bende telefonumu hiç full parlaklıkta kullanmıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun parlaklıgı cok az güneş ışııgında kullananlar yazsınlar. ayrıca sesi az gibi zil sesi ? konusmada karsı sesin sesi boguk geliomus dogru mudur ? kullananlar acil cevap verirlerse sevinirim

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için... muhtemelen cuma günü alıcam..