S
SDN Okuru
SDN Okuru
kestal kardeşim bu yöntemi deneyip bizi bilgilendirirsen çok makbule geçer.
Hocam ben de almayı düşünüyorum ama ses boğukluğu ve görüntülü görüşme olmaması benim için çok kötü oldu. Aslında güncelleme ile düzeltilebilecek sorunlar ama Asus bu güncellemeyi verebilecek mi aceba? :confused1:
İnşallah hocam görüntülü görüşmede gelirse çok güzel olur."Hintli bir abi dün yayınladığı youtube videosunda gelen güncellemeyle boğukluk sorununun düzeldiği söyledi."
Kaynak: teknoseyir.com/asus-zenfone-6
Sağolun hocam çok oyun oynayan biri değilim sadece internette ve sosyal ağlarda gezinirim. Bu da yeterlidir sanırım benim için zaten her gece yatmadan telefonu şarja takan birisiyim.Cihazı test etmedim fakat yurt içi ve yurt dışı incelemeleri okudum/izledim. Şarj normal kullanımda 1 gün, az kullanımda 1,5 gün gider diyorlar. Fakat sürekli oyun oynayanlar için şarj sıkıntı olacaktır. Bir kaç saatte(4-5 saatti sanırım) şarj biter ve aşırı ısınma olur.
Hocam böyle bir telefona görüntülü görüşme koyulmaması çok kötü olmuş. Siz öyle diyince ümidimi kaybettim.yalnız 3g görüntülü konuşma yoksa güncelleme ile gelmez diye biliyorum birde patent meselesi var samsung'a ait görüntülü konuşma patenti.
Hakikaten mi kardeş valla beni nasıl sevindirdin biliyor musun [emoji3]"Hintli bir abi dün yayınladığı youtube videosunda gelen güncellemeyle boğukluk sorununun düzeldiği söyledi."
Kaynak: teknoseyir.com/asus-zenfone-6
Gerçekten samsung dışındaki tellerde görüntülü görüşme yokmuYahu arkadaslar samsung disinda telefonlarda görüntülü görüşme yok markette 3. Parti uygulamalarla yaparsini, onu dert etmeyin yanlış olmasin bir de gm da var diye biliyorum o kadar
Yahu arkadaslar samsung disinda telefonlarda görüntülü görüşme yok markette 3. Parti uygulamalarla yaparsini, onu dert etmeyin yanlış olmasin bir de gm da var diye biliyorum o kadar
telefonu bugün aldım.
teknosaya zenfone 6 almak için gittim telefonu elime bi aldım resmen tablet![]()
zenfone 5 i aldım adam sigortada yapalımmı diye sordu çalınmada %80 geri iade , yapılamayacak hasarlarda %80 ilk 6 ay geri iade .
ücretsiz tamir vs..
elimden düştü diyelim ücretsiz yapılacak yüksek ihtimal.
aklınıza takılan sorular varsa cevaplayabilirim.
kısaca izlenimlerim olumlu fakat ön kamera vasat ( evde ışıksız ortamdayım diyede olabilir ).
fm radyosu yok fakat root atılarak açılabiliyor ama rootla işim olmaz
birde tek simli gerçi ben tek sim kullanıyorum
telefon çok zarif ve çekici bi tasarıma sahip. özellikle eldivenle kullanım benim için olsa gerek
note 2 nin ön kamerası 1.2 mp olmasına rağmen 5 mp gibi çekiyorduÖn kameralar böyle, takma kafana. Sadece Discovery Elite ön kamerada başarılı, diğerleri vasat.
note 2 nin ön kamerası 1.2 mp olmasına rağmen 5 mp gibi çekiyordu
fakat samsunga 1 tl vermem artık, o ayrı mesele
Hayırlı olsun Asus zenfone kulübüne hoş geldin [emoji3]telefonu bugün aldım.
teknosaya zenfone 6 almak için gittim telefonu elime bi aldım resmen tablet![]()
zenfone 5 i aldım adam sigortada yapalımmı diye sordu çalınmada %80 geri iade , yapılamayacak hasarlarda %80 ilk 6 ay geri iade .
ücretsiz tamir vs..
elimden düştü diyelim ücretsiz yapılacak yüksek ihtimal.
aklınıza takılan sorular varsa cevaplayabilirim.
kısaca izlenimlerim olumlu fakat ön kamera vasat ( evde ışıksız ortamdayım diyede olabilir ).
fm radyosu yok fakat root atılarak açılabiliyor ama rootla işim olmaz
birde tek simli gerçi ben tek sim kullanıyorum
telefon çok zarif ve çekici bi tasarıma sahip. özellikle eldivenle kullanım benim için olsa gerek
Hocam yurt dışında üretilen işlemci 2.0 GHz ama Türkiye' de 1.6 GHz işlemcili telefonu ithal ediyorlar. Isınma sorunu yurt dışındaki cihazların işlemcisinden dolayı olabilir mi aceba?Görüntülü konuşma işini bir kez daha araştırdım yabancı sitelerden ve görüntülü konuşma özelliğinin maalesef olmadığını, 3. parti yazılımlar aracılığıyla yapılabileceğini teyit etmiş olduk.
Isınma sorununa gelince; bu sorun var, evet. Yabancı bir platformda belirtildiğine göre Subway Surfers oyununu 5-10 dk oynadıktan sonra sıcaklığın 30 dereceyi geçtiğini ve yüksek grafikli bir oyunda ise 40 dereceyi hemen aştığını belirtmişler. Fakat yerli bir incelemede gördüğüm kadarıyla sıcaklığın(40-45 derece olarak üstteki yorumlarından birinde belirttiğim durum) çok hissedilmediği belirtilmişti sanırım. Kasa, sıcaklığı biraz engelliyor olsa gerek diğer telefonlara göre...
Dün geç saatlere kadar okuduğum yorumlar ve incelemelerde bu durum aklıma geldi. Kesinlikle haklısınız. Hindistan ve Türkiye'ye gönderilenler 1.6Ghz ve ısınma buna paralel olarak düşük olacaktır. Ama ASUS bunu kıyak geçer gibi değil de 3. dünya ülkesi olarak gördüğü için yaptı. Bu şekilde kâr ediyor...Hocam yurt dışında üretilen işlemci 2.0 GHz ama Türkiye' de 1.6 GHz işlemcili telefonu ithal ediyorlar. Isınma sorunu yurt dışındaki cihazların işlemcisinden dolayı olabilir mi aceba?
Evet hocam 3. dünya ülkesi olarak görülmek gerçekten üzücü ama yapacak bişey yok. Daha çok gelişmemiz lazım.Dün geç saatlere kadar okuduğum yorumlar ve incelemelerde bu durum aklıma geldi. Kesinlikle haklısınız. Hindistan ve Türkiye'ye gönderilenler 1.6Ghz ve ısınma buna paralel olarak düşük olacaktır. Ama ASUS bunu kıyak geçer gibi değil de 3. dünya ülkesi olarak gördüğü için yaptı. Bu şekilde kâr ediyor...
Ekleme: Intel işlemciler, aynı seviyedeki diğer işlemcilere göre daha çok ısınıyormuş. Bunun da büyük bir etkisi var.