Asus Zenfone 5'i almalımıyım?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
kestal telefonu taksit yapma şansımız var mı acaba ?
Ticari kredi kartın varsa olur herhalde fakat teknosada oda yok.Ben peşin aldım peşinde tavsiye ederim.Ayrıca nuvo kart falan varsa 25TL indirim var 15 ağustosa kadar.

Alperen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asus zenfone 5 daha kaliteli olsada aradaki fark fazla değil.
Güzelin güzeli var.
Güzel telefonların arkası kesilmez

Bütçenize işkence yapmayın.

bybakican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tlfn gelmedi hala? gelir gelmez yorumlarınızı bekliyoruz. özellıkle şarj mevzusu cok takıldı kafama

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kuzey ve Boz Kurt tartışma oluşturmayın.

bybakican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kestal kardesim su foruma gir artik :) ilk yorumlarin onemli. siparis vercez bekliyoruz

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonda mhl ve otg yok diye biliyorum bilginiz olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bu telefonu ben de inceledim.. bazı eksileri yok değil mesela kamerası s3 e göre daha kötü..başka bazı olumsuzlukları da var..
türkiyede atom 2.0 ghz modeli satılmıyor.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Kuzey ve Boz Kurt tartışma oluşturmayın.
Konuya girmyeli neler olmuş be :huh:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kestal kardesim su foruma gir artik :) ilk yorumlarin onemli. siparis vercez bekliyoruz
Kardeş telefon yaklaşık olarak 1 saat önce elime geldi ilk izleneimlerim olumlu yönde:thumbup1:
Eski telefonum Discovery ile kıyaslama yaparsak ekran kalitesi ve pil yönünden bayağı ileri seviyede.Bu özelliklere kesin gözüyle iyi çıkacağını biliyordum ve Asus'da beni yanıltmadı:thumbup1: Gmail adresimi yazdığımda eski teldeki bütün uygulamalar ve hatta nova ayarına kadar hepsi yükleniverdi bunu sevdim beni uğraştırmadı.12gb hafızan mis gibi geliyor YOK UYGULAMA İÇİN 4GB medya için 8gb gibi saçma sapan şeyler yok.Telefon akıyor tabiride bu telefonu özetleyen cümlelerden biri olur:biggrin:Hem dokunmatik yönünden hemde ram yönünden muhteşem.Eksi yönlerinide bahsetmek gerek biraz değilmi? En büyük eksi özellik benim için görüntülü görüşme olmaması oldu yıkıldım adeta :crying: Tabi bu zamana kadar Discoveryde görüntülü görüşmeyi iki bilemedin üç kere kullanmışımdır fakat olsa fena olmazdı hani.Diğer eksi yön ise micro sim kart takılması.Gün gelir eski telllere takmak gerekir belli olmaz :bored: Şimdilik yazacaklarım bu kadar acele ile yazdım kusura bakmayın hata falan varsa.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Kardeş telefon yaklaşık olarak 1 saat önce elime geldi ilk izleneimlerim olumlu yönde[emoji106]1:
Eski telefonum Discovery ile kıyaslama yaparsak ekran kalitesi ve pil yönünden bayağı ileri seviyede.Bu özelliklere kesin gözüyle iyi çıkacağını biliyordum ve Asus'da beni yanıltmadı[emoji106]1: Gmail adresimi yazdığımda eski teldeki bütün uygulamalar ve hatta nova ayarına kadar hepsi yükleniverdi bunu sevdim beni uğraştırmadı.12gb hafızan mis gibi geliyor YOK UYGULAMA İÇİN 4GB medya için 8gb gibi saçma sapan şeyler yok.Telefon akıyor tabiride bu telefonu özetleyen cümlelerden biri olur[emoji3]Hem dokunmatik yönünden hemde ram yönünden muhteşem.Eksi yönlerinide bahsetmek gerek biraz değilmi? En büyük eksi özellik benim için görüntülü görüşme olmaması oldu yıkıldım adeta :crying: Tabi bu zamana kadar Discoveryde görüntülü görüşmeyi iki bilemedin üç kere kullanmışımdır fakat olsa fena olmazdı hani.Diğer eksi yön ise micro sim kart takılması.Gün gelir eski telllere takmak gerekir belli olmaz :bored: Şimdilik yazacaklarım bu kadar acele ile yazdım kusura bakmayın hata falan varsa.
Edit pardon micro simmis ancak bu seviyede butun telefonlar zaten micro sim kullaniyor

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Kardeş telefon yaklaşık olarak 1 saat önce elime geldi ilk izleneimlerim olumlu yönde:thumbup1:
Eski telefonum Discovery ile kıyaslama yaparsak ekran kalitesi ve pil yönünden bayağı ileri seviyede.Bu özelliklere kesin gözüyle iyi çıkacağını biliyordum ve Asus'da beni yanıltmadı:thumbup1: Gmail adresimi yazdığımda eski teldeki bütün uygulamalar ve hatta nova ayarına kadar hepsi yükleniverdi bunu sevdim beni uğraştırmadı.12gb hafızan mis gibi geliyor YOK UYGULAMA İÇİN 4GB medya için 8gb gibi saçma sapan şeyler yok.Telefon akıyor tabiride bu telefonu özetleyen cümlelerden biri olur:biggrin:Hem dokunmatik yönünden hemde ram yönünden muhteşem.Eksi yönlerinide bahsetmek gerek biraz değilmi? En büyük eksi özellik benim için görüntülü görüşme olmaması oldu yıkıldım adeta :crying: Tabi bu zamana kadar Discoveryde görüntülü görüşmeyi iki bilemedin üç kere kullanmışımdır fakat olsa fena olmazdı hani.Diğer eksi yön ise micro sim kart takılması.Gün gelir eski telllere takmak gerekir belli olmaz :bored: Şimdilik yazacaklarım bu kadar acele ile yazdım kusura bakmayın hata falan varsa.

Bizi aydınlattığın için teşekkürler :) Kamera konusundada ilerleyen zamanlarda bilgi verirsin alacak arkadaşlara yardımcı olur. Güle güle kulan :)

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bizi aydınlattığın için teşekkürler :) Kamera konusundada ilerleyen zamanlarda bilgi verirsin alacak arkadaşlara yardımcı olur. Güle güle kulan :)
Saģolasin kardeş.Kurcalaya kurcalaya göreceğim inşallah [emoji3]

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
tlfn gelmedi hala? gelir gelmez yorumlarınızı bekliyoruz. özellıkle şarj mevzusu cok takıldı kafama
Kutusundan açarkenki %52'lik şarjı bitirdim ve şimdi şarja taktım bakalım gerçekten ne kadar gidiyor göreceğiz.Tabi kuulanırken şarjın uzun bi dayandığını gördüm fakat sıfırdan doldurup bitirdikten sonra karar vermek daha sağlıklı olur.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Kutusundan açarkenki %52'lik şarjı bitirdim ve şimdi şarja taktım bakalım gerçekten ne kadar gidiyor göreceğiz.Tabi kuulanırken şarjın uzun bi dayandığını gördüm fakat sıfırdan doldurup bitirdikten sonra karar vermek daha sağlıklı olur.
bataryanın sağlıklı olmasını istiyorsan şarjı full bittiğinde en az 16 saat şarjda bırak

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bataryanın sağlıklı olmasını istiyorsan şarjı full bittiğinde en az 16 saat şarjda bırak
O eski bataryalardaydı. Lityum iyon pillerde 4 saatten fazlası gereksiz ilk şarj için daha sonraki kullanımlarda da %5 in altına düşmeden şarj edildiği sürece batarya ömrü daha uzun olur :dirol:

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
O eski bataryalardaydı. Lityum iyon pillerde 4 saatten fazlası gereksiz ilk şarj için daha sonraki kullanımlarda da %5 in altına düşmeden şarj edildiği sürece batarya ömrü daha uzun olur :dirol:

bak bunu bilmiyordum :D sağol bilgi için eski çağda kalmışız ben hala bataryaları nokianın eski tel bataryalarına benzetiyorum iyiymiş bu dediğin doğruysa

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

İsterse 15 saat tutsunlar batarya dolunca akım otomatik kesiliyor :)

pixaliss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de 2 hatlı telefon alacam. Bu başlığı okudum..
Sony xperia M2 dual ile Zenfone 5 arasında arada kaldım
hatta birde ilave yapayım

Sony Xperia T2 Dual v.s. Asus Zenfone 6

Şu anlık memnunum.Batarya dolsun o zaman bakacağım bakalım diğer özelliklerine sarj şu %76.Nasıl olsa gece ikiye kadar yattığımız yok:biggrin:

siz teknosa internet sitesinden mi aldınız hocam ?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Saģolasin kardeş.Kurcalaya kurcalaya göreceğim inşallah [emoji3]
Ben de 2 hatlı telefon alacam. Bu başlığı okudum..
Sony xperia M2 dual ile Zenfone 5 arasında arada kaldım
hatta birde ilave yapayım

Sony Xperia T2 Dual v.s. Asus Zenfone 6

siz teknosa internet sitesinden mi aldınız hocam ?
Evet teknosa dan aldım

pixaliss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım..Lütfen izlenimlerinizi paylaşmaya devam edin..
selamlar

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Pil yönünden gerçekten discoveryden gerçekten daha iyi dün saat 2ye kadar yoğun bi şekilde bugünde saat 3' e kadar arama ve wifiye bağlı olarak kaldı şu an sarj %24.Malesef bu aralar başka işlerimden dolayı telin kamera yönü ile pek haşır neşir olamadım.Şöylede bi sorunu var Tecnopat'da zaten belirtildi galiba telde başka biri ile konuşurken ses az boğuk gibi tabi çok az onu belirteyim.Kulaklığı kaliteli bunuda söylemeden geçmeyeyim.Jelatin bulmakta oldukçs zor.Jelatinsiz olmaz :mrgreen:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Pil yönünden gerçekten discoveryden daha iyi dün saat 2ye kadar yoğun bi şekilde bugünde saat 3' e kadar sadece arama ve wifiye bağlı olarak kaldı şu an sarj %24.Malesef bu aralar başka işlerimden dolayı telin kamera yönü ile pek haşır neşir olamadım.Şöylede bi sorunu var Tecnopat'da zaten belirtildi galiba telde başka biri ile konuşurken ses az boğuk gibi tabi çok az onu belirteyim.Kulaklığı kaliteli bunuda söylemeden geçmeyeyim.Jelatin bulmakta zor oluyor zaten model olarak yok zatende az benzeyen bi jelatin bulana kadar kafam çatladı.

Cihaz iyi diyorsun yani. :D Cihaz biraz daha tanınsın daha rahat bulursun. Bu arada RAM kaç GB ? Birde işlemcisine baksana ? Sana zahmet.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Cihaz iyi diyorsun yani. :D Cihaz biraz daha tanınsın daha rahat bulursun. Bu arada RAM kaç GB ? Birde işlemcisine baksana ? Sana zahmet.
Evet cihaz iyi şu anlık ram bildiğin gibi 2GB işlemci yi evde fatura kağıdında asus un küçük kitapçığından bakarak yazayım.Daha sağlıklı bilgi olması açısından :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] sen ne kullanion ki? bendeki cihaz dolduruyor...