ASUS TUF VG27WQ Beyaz Işık Sızması

jamesclean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize selamlar.Canımı sıkacak bir ölü pixel olayına rastlamadım fakat beyaz ışık sızması olayına takıldım. Görseller aşağıda ve ilk 3 resim telefonumun kamerası sebebiyle fazla yoğun görünüyor fakat son resim gerçeğe dahan yakın.

1-Sizce kabul miktarı nedir?

2-Beyaz ışık sızmasının ileriye dönük tehlikesi var mı? Bunun bir kabul kriteri var mı?

Var ise nedir acaba?

3-Henüz iade tarihim geçmedi yani iade ya da değişim istemeli miyim?

Rica ediyorum sizlerden, değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen moderatör:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Işık sızması tamamen şans işi yapacak pek bir şey yok. Fotoğraf yok ama çok rahatsız ediyorsa garanti ile konuşabilirsiniz. Değişim yapılırsa, eline geçecek üründe daha az ışık sızması olacak diye de bir şart yok bunu belirteyim.

jamesclean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Işık sızması tamamen şans işi yapacak pek bir şey yok. Fotoğraf yok ama çok rahatsız ediyorsa garanti ile konuşabilirsiniz. Değişim yapılırsa, eline geçecek üründe daha az ışık sızması olacak diye de bir şart yok bunu belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

foto koydum ama neden çıkmıyor anlamadım

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615

foto koydum ama neden çıkmıyor anlamadım
1 MB'dan büyükse olmaz. Fotoğrafın boyutunu küçültmeniz gerekiyor. Paint ile yapabilirsiniz veya bir resim upload sitesi ile link verebilirsiniz.

jamesclean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20201207_205022.jpg
20201207_201856.jpg

yaptım.üstteki foto gerçeğe yakın hali,alttaki ise benim telefonun kamerasıyla görünen.Merak ettiğim ben bu çekimleri hiç bir ayarla oynamadan ışıkları kapatarak yaptım.Bir yerde okumuştum brightness ve contrast ı full edip öyle bakın ditordu.Acaba öylede bakmalı mıyım?

1 MB'dan büyükse olmaz. Fotoğrafın boyutunu küçültmeniz gerekiyor. Paint ile yapabilirsiniz veya bir resim upload sitesi ile link verebilirsiniz.
Görkem bey,tekrar bakabilir misin?

Ekli dosyalar

• 20201207_201912.jpg
    20201207_201912.jpg
    24.2 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kamera ile çekilmesine rağmen ikinci resimde bir hayli fazla. Ancak siz gözle birinci resimdeki gibi görüyorsanız aşırı bir sızma yok gibi. Şimdi iade edip yeni ürün alsanız, aldığınız üründe bundan fazla sızma bile olabilir. Şans işi.