ASUS ile Turnuva Ateşi

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
3 Haziran 2007
Mesajlar
3,983
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Hadi Oynayalım" temasıyla yola çıkan ASUS, ülkemizin en iyi oyuncularını kozlarını paylaşmak için bu yıl ikincisi düzenlenecek olan World GameMaster Tournament (WGT) 2007´ye davet ediyor.

Milyonlarca hayranı olan CS 1.6 Warcraft III: Frozen Time, Quake, Need For Speed ve Fifa Soccer 07 oyunlarıyla rakipleri karşı karşıya getirecek olan WGT 2007, Türkiye´nin 5 ayrı şehrinde yapacağı ön eleme karşılaşmalarıyla en iyileri seçecek. 20 Mayıs 2007´de Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir ve Kayseri´de yapılacak olan karşılaşmalardan çıkan birinciler, 24-27 Mayıs 2007´de Compex Fuarı´nda yapılacak olan muhteşem bir finalde karşı karşıya gelecekler. Bu yıl Compex fuarının alt katında Intel´in ana sponsorluğundaki oyun festivali GameX içerisinde yer alan WGT turnuvasının yanısıra LAN partiler, birbirinden ilginç showlar ve sınırsız eğlence olacak.

Final karşılaşmaları sonunda birinci olacak oyuncuların her biri WGT Game PC, ikinciler 17" ASUS LCD Monitör, üçüncüler ise ASUS akran kartı kazanacak. Turnuvanın yanısıra sıra düzenlenecek olan LAN Party sırasındaki küçük yarışmalarda sponsor firmalar oyunculara donanım ürünleri de hediye edecek. LAN Party etkinliklerinin tümü ücretsiz olacak ve dileyen katılabilecek.

Siz de bu eğlenceye katılmak, en iyilerle oynamak ve sürpriz hediyeler kazanmak istiyorsanız, 24-27 Mayıs´ta İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Sarayında düzenlenecek olan Compex fuarını kaçırmayın! Kayıt ve ayrıntılı bilgi http://www.gamex.com.tr de...


WORLD GAME MASTER 2007 TURNUVA DETAYLARI

Eleme Karşılaşmaları
20 Mayıs 2007
Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir ve Kayseri

Final Karşılaşmaları
24-27 Mayıs Compex Fuarı (Lutfi Kirdar Sergi Sarayi)

Turnuva Oyunları
Counter Strike 1.6
Warcraft III: Frozen Time
Need For Speed
Fifa Soccer 07
Quake

Lan Party Oyunları
Need For Speed
Fifa Soccer 07
Call of Duty
Counter Strike 1.6
Quake

Ödüller
1 takım/oyuncu WGT Game PC
2 takım/oyuncu 17` ASUS LCD Monitör
3 takım/oyuncu ASUS Ekran Kartı

http://www.gamex.com.tr
 
Üst