Asus 2 tane model arasında kaldım... ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teknomod
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi günler arkadaşlar
Bir arkadaşa notebook alacağız sürekli seyahat halinde olduğu için notebook almak istiyoruz .
Ama öncelikli olarak oyun oynamak için

şu iki modele baktım bir tanesi 3100 lira i7 vs. Diğeri ise 1750 lira .

hemen hemen 1500 lira civarında fiyat farklı var. Sizce pahalı olan bu fiyat farkında değecek bişeymi . veya önerdiğiniz model var mı ? (casper exper demeyinde :D)

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Modeller hangileri onları yazarsan ona göre karşılaştırabiliriz.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
modelleri yada modellerin numaralarını ve özelliklerini yazarsan daha net cevap verebiliriz

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam n550jv yi alabilecek imkanınız varsa onu alın çünkü süper cihaz bunun alt modeli olan cn211d yi 2500 civarında bulursam onu almayı planlıyorum diğer modelin hem ekranı,hem grafik kartı,hem de işlemcisi çok altta bir cihaz aradaki farka kesinlikle değer ama diğer cihazda fena değil bu arada Lenovo y510p yi öneririm o da süper cihaz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
N550jv'yi ben de alacağım nasipse. Ancak 2. hdd takılıyor mu bilmiyorum. Kendi hdd'i yanına bir de 512gb ya da 256gb ssd taktırmak istiyorum.

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam n550jv yi alabilecek imkanınız varsa onu alın çünkü süper cihaz bunun alt modeli olan cn211d yi 2500 civarında bulursam onu almayı planlıyorum diğer modelin hem ekranı,hem grafik kartı,hem de işlemcisi çok altta bir cihaz aradaki farka kesinlikle değer ama diğer cihazda fena değil bu arada Lenovo y510p yi öneririm o da süper cihaz

teşekkürler hocam
imkandan ziyade ben notebook tamir sektöründe çalışıyorum cihazların ne kadar kolay bozulduğuna şahit oluyorum her gün :D dolayısıyla değmeyecek paralar vermek istemem. Ama cihaz gerçekten hoş bunu alıyoruz :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
teşekkürler hocam
imkandan ziyade ben notebook tamir sektöründe çalışıyorum cihazların ne kadar kolay bozulduğuna şahit oluyorum her gün :D dolayısıyla değmeyecek paralar vermek istemem. Ama cihaz gerçekten hoş bunu alıyoruz :D

Asus,Sony,Toshiba bunlar kolay bozulmaz benim bildiğim tabi teknoloji şans işi ne olacağını bilemeyiz şimdiden hayırlı olsun