Assasin Creed Brotherhood

imposimato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu oyunu bitirdim ancak hala anlayamadığım bazı noktalar var.

1) Küçük yerleri upgrate dediğim zaman eski halinden yeni bir şekle bürünüyor. Ancak büyük binaları ya da antik tiyatro kilise gibi yerleri upgrate deyince hiçbir düzelme olmuyor. Sizde de durum aynı mı?

2) BU shopquest ne ya? Bazı malzemeleri hala alamıyorum...

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
büyük binaları upgrade için şehrin mimarını buluyorsun o tüm şehri ayağa kaldırıyor (=

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bitirdim bende yeni.. anlam veremediğim ve tamamlamadığım görevler falanda kaldı :)))

cnclv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence oyunun ana senaryosu kısa diye oayalamak için birçok yan görev koymuşlar, eğer bitirdiysen oyunu yan görevler sana fayda sağlamaz, OSMANLI yı bekleyelim :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence ayrıntılara takılmayın aynen onlar sadece oyuncuyu oyuna bağlamak için uyduruk görevler ben sadece bana para kazandıracak yerleri upgrade etmiştim onun haricinde gerekmedikçe para harcamaya gerek yok tutumlu olalım :D

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
en son gördüğümde sadecee oyunun ismini değiştirmişti, grafik ve oynanabilirlik açısından çok az gelişim sağlayan bir yapım. başarılı ama.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yeni oyunda da çok büyük değişiklikler beklemiyorum açıkçası. Mekan değişecekmiş ama görüntüden ileriye gidemez gibi. Gene de asıl hikayeyi sıkılmadan bitirebiliyor insan.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bu oyunu bitirdim ancak hala anlayamadığım bazı noktalar var.

1) Küçük yerleri upgrate dediğim zaman eski halinden yeni bir şekle bürünüyor. Ancak büyük binaları ya da antik tiyatro kilise gibi yerleri upgrate deyince hiçbir düzelme olmuyor. Sizde de durum aynı mı?

2) BU shopquest ne ya? Bazı malzemeleri hala alamıyorum...

1.sine cevap veriyim.büyük binaları ya da antik tiyatro kilise gibi yerleri upgrade edince yani satın alınca hepsini Auditore Cape Kazanıyorsunuz.Böylece Rome 100 almış Oluyoruz.

2)si nasıl yapcaksınız Lair Of Romulusteki magaralarda sandıklar var onların hepsini bulun.tek tek tüm sandıkları bulun direk shop guest

3)101 adet Borgia bayragı bulursanız Borgia Cape kazanırsınz.

4)Assasins Gulid Challenges tamamlarsanız Altair Sword Kazanırsınız.Kolay Gelsin.

imposimato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük yıkık binalar da upgrade edince tamir edilse daha güzel olacakmış
Roma %100 açıldı. Tüm yan görevler bitti. Ben de assasin yetiştiriyom. Öle takılıyom işte.
Oyun çok kısa idi. HEm de kolay olmuş. Son adam bile hemencecik ölüyo.
Kontra ataklar sayesinde nerdeyse kimse sana vuramıyo.
Ama sonu boktan bitti. Devamı yakın sanırım...