Asphalt 6 HD, Samsung Galaxy S II Kullanıcıları için Bedava

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61

4B69A0A46EEF48CB90E0ED822FFF7549.jpg

Gameloft‘un yarış oyunu serisi Asphalt‘ın son oyunu Asphalt 6: Adrenaline HD‘nin son versiyonu olan WCG 2011, Samsung’un Android işletim sistemli ve çift çekirdekli amiral gemisi Galaxy S II için Samsung Apps uygulama mağazasında ücretsiz olarak yayınlandı!
Oyunu yükleyebilmek için cihazınızda yer alan Samsung Apps uygulamasına girin. Daha sonra arama bölümüne “Asphalt 6 WCG_Galaxy S2″ yazıp aratın. Oyunu yüklemek ve oynamak tamamen ücretsizdir.

NOT: ;llegal yönetemlerle oyunu kurduysanız, uygulama yöneticisinden önce veriyi sili daha sonra uygulamayı kaldırı kullanın daha sonra dosya yöneticisinden ana dizindeki gameloft klasöründeki asphalt 6 klasörünü siliniz.

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Puhahaha oyun İos icin aylar once cikti android e daha yeni ciktigi icin kampanyadir.Ayrica appstore da bayram boyunca tüm gameloft oyunlari bedavaydi tüm firmalar kampanya yapti navigasyonlar 1 dolardan satildi bayramda android appstore i arkadan takip ediyo.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=164394]derindarbe200[/MENTION] bu oyun android e yeni çıktı diye bir ibare göremedim acaba yeni android platformuna çıktığını düşündüren şey nedir seni merak ettim fanboyluk olsa gerek :) oyun zaten aylardır var ve samsung cihaz için ücretsiz indirilebilme avantajı sağlanmış :) ayrıca gameloft oyunları %80 zaten ÜCRETSİZ :D yani senin o bayramdan bayrama 1 dolar karşılığı aldığın oyunu zaten samsung kullanıcıları ücretsiz ulaşıyor :D fanlık yapacaksınız amenna ama bilgi sahibi olup gelin sonra tencereye kapak olmayın ve bu bir haber niteliği taşımaktadır bari habere saygınız olsun :)

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Benim telefonda ben Samsung Appse giremiyorum.Yüklenip duruyo.Sonra hata veriyor.Bunun sebebi nedir?Yardımcı olursanız sevinirim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
daha önceden illegal yöntemle oyunu yükledin mi? yüklediysen not bölümünde gerekli açıklama var :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Ha gayret android caminin koseyi dondummu appstore a yetisecen.:D

saçma sapan cevap yazacağına yukarıda sana kapak niteliği taşıyan sorularıma cevap ver önce cevap veremeyeceksen o köşedeki camiye git ellerini aç Allah ım ben ne kadar cahil bir fanboyum beni affet diye 2 kelam dua et :D

[MENTION=56206]dajumrar[/MENTION] telefonun modeli neydi ?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Nokia 5800 için olurmu bu oyun..:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] malesef ama eski sürümleri oluyor galiba :D ama oyun çok iyi biraz boyutu fazla işte 589 mb :D ama grafikler el konsollarına taş çıkartacak nitelikte :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu oyun hastalık aga :mrgreen: bulaşan vaz geçemiyor :mrgreen:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hafıza kartında 7 gb boş yer var o sorun değilde yeni çıkan oyunu kuramadıktan sonra işime yaramaz.:D

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elinde tuttugun galaxy ye bak iphone u goreceksin.Apple ios 5 ile gelen özelliklerde devrim niteligi tasiyan bildirim cubugunu yaratti ama android bunu durum cubugu diyerek kopyaladi bak gör 2 ay sonra apple bizim cubugumuzu alip kendilerine taktilar diye patent davasi acar gene.:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
olmayan bir şeyi nasıl kopyalamışlar :D kendinle çelişiyorsun o bildirim çubuğu zaten 1.6 dan beri var ki 1 seneyi geçkin bir zamandan bahsediyoruz :) kalkıp sen ios 5 ile gelecek diyorsun gerçekten tuhafsınız :) bende senelerce apple ürünleri kullandım ama en azından hür irademle neyin daha iyi olduğunu bana hitap ettiğini anlayacak durumdaydım :) bir de neden böylesine savunma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum hani babanınızın firması olur ya da ceosunuzdur amenna reklamın iyisi kötüsü olmazsa bu kadar sahiplenme nedir arkadaş :)

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sana soyle soyliyim hani diyosunuz ya android ios vs bunlarin hepsi linux tabanli diye iste apple 80 lerde steve jobs vardi gene basinda apple kaliteli bilgisayarlar üretirken steve jobs: windows mac in kopyasidir fakat suanda windows 1 numarali isletim sistemidir demistir.Sene 2007 bill gates samsung Q1 adinda windows isletim sistemli bir tablet yapti eline yuzune bulastirdi steve jobs ve bill gates bir tv showuna konuk oldular steve jobs:isletim sistemi dunyasina mac yön vermistir ama zafer windowsun oldu dedi bill gates: iphone degil ama ipad i ben yapmayi isterdim dedi.

Bunun üstüne steve jobs: Ve cocuklarinda patentini aldik "İphone" dedi.

İos bu gidisati baslatti android e iyi bak arayüz gecisleri olsun simgeleri olsun herseyi ios kopyasidir.İos baslatti android bi kac Vicit ekleyerek kakaladi.

Don Corleone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bende kurdum oynuyorum toplanalim belli bir saatte nete girip online oynayalm ben girdim odalarinda kimse yok halbuki harika oyun

Don Corleone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar %12 de kaldim bir yarisma var drift onun nssil gecebilirim bilen var mi? yani drift nasil yapilir?

---------- Post added at 04:51 ---------- Previous post was at 04:44 ----------

buldum arkadadlar

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Asphalt 6 güzel oyun ancak Galaxy S II için yapılan WGC sürümünde hata var. Telefonumda uzun zaman önce normal sürümü kurmuştum o sürümde hem online hemde tek kişilik şeklinde oynayabiliyordum. Oyunun S II WGC sürümünü bitirdim ve normal sürümle ufak bir karşılaştırma yapacak olursam WGC'de araçlar ve hızlarda değişklik dışında pek bir gelişme yok WGC'nin tek artısı Orjinal Lisansa sahip olmanız. Oyunu online oynamaya kalktığımda WGC serverleri boş görünüyor klasik serverlerde ise gruptaki adam sayısı 1 kişi bile olsa oyuna girdiğimde dolu uyarısı alıyorum. Bugün yeni güncellemesini uyguladım ancak yine değişen birşek yok ayrıca WGC ülkeleri arasında türkiye hala bulunmuyor.

kralyalcin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar internetten telefonunuza apk dosyasını indirin kurun ya benimki galaxy s 1 ama çok akıcı bir şekilde çalışıyo telefonumdaki en iyi oyun walla