Asosyalim

yoksulgenç

Asistan
Reaksiyon puanı
50
asosyalim

22 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı

yalnızlıktan bunaldım, herkesin eli ekmek tuttu meslek sahibi oldu, bende sürünuyorum

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Benimde sevgilim olmadı ve işim yok elbet olur kafaya takma?

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Benimde sevgilim olmadı ve işim yok elbet olur kafaya takma?
Halinden memnun değil ki böyle diyor. Kafaya takıcak memnun değil ise.

Asosyal olduğunun farkındayken sevgili edilebileceğini düşünüyor musun? Düşünmüyorsan bunun hakkında bir şeyler yap, yapmaya devam et.

dreameagles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Çık dışarıya gez, dolaş hava al. Asosyalim diye düşünme sosyal medyadan insanlarla konuş arkadaş ol gerekirse buluş. Arkadaşların varsa onlarla takıl Kız konusuna geleceksek, önemli olan sevgili yapmak değil sevmek.

Reaksiyon puanı
142
Ben 25 yaşımda işe girdim. Oku, çabala. Daha çocuksun :D Hemen kız istiyorsun. 6 yıldır memurum. 1 manitam olmadı (Oldu da, olmadı. Başkasının oldu.). Yalnız yaşıyorum. Mesele, çabalayıp bir yerlere gelmeye çalışmak. Sağlığın da yerindeyse, kendine bahane üretme. Gökten para yağmıyor. Asosyallik senin sorunun. Ben de çok konuşmam. Soran olursa söylerim, yeri ve zamanına göre arada bir dinlerim. 1 tane samimi arkadaşım yok. Sandıklarım da yalan çıktı. Kendi başına ayakta durmaya çalış. Kendi hamurunda kavrul.

Son düzenleme:

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Yardım kuruluşları İHH, KIZILAY v.b. kuruluşlara üye olun, insanlara yardım edin. Bu sizi fazlasıyla rahatlatacak hayatınıza çok fazla güzel değerler kazandıracaktır.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
asosyalim

22 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı

yalnızlıktan bunaldım, herkesin eli ekmek tuttu meslek sahibi oldu, bende sürünuyorum

Arkadaşım yaşın daha küçük hayata geç kalmak gibi bir şey yok. Kız arkadaşının hiç olmaması kesinlikle senin seçimin asosyal olmakla bunun alakası yok.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Kardeş sana burada aklı verenlerin kendileri de çok yüksek bir olasılıkla asosyal :D Sen kendi başına aşmaya çalış bu durumu olmazsa bir psikologtan yardım al başka kimsenin ne dediğine de bakma ;) Kellerin ilacı olsa önce kendilerine sürer zaten

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Yalnız değilsin kız konusunda :D Ama kendine bir sanat seç hiç durma geç kalırsın.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ağaç değilsin sonuçta herşey sana bağlı hayatına yön vermek biraz azim biraz çaba herşey değişir bir anda fazla kafana takma psikolojin bozulur Arkadaşın dediğinede katılıyorum kendin yapamıyorsa bir psikologdan destek al
Bu Video Seyretmenide Tavsiye Ederim Jack Ma Hikayesi

yoksulgenç

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Ben liseyi bile zar zor bitirdim, okulda okuyamadın, bir mesleğim, vasfımda yok, kör bir kurşun beni niye bulmazki

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben liseyi bile zar zor bitirdim, okulda okuyamadın, bir mesleğim, vasfımda yok, kör bir kurşun beni niye bulmazki
Eskiden senin gibiydim bende 27 yaşında ilk işe girdim askerden sonra.Şimdi yaş 29 oldu girdiğim işte sosyal oldum ancak hala sevgilim yok netten bir tane var ama buluşmadan net bişi demek zor.Şimdi şunu diycem sosyal olunca sorunlar bitmiyor aksine artıyor ben eski asosyal günlerimi özledim hatta.Para derdin yoksa asosyal olmak daha iyi böyle bir zamanda ama para derdi varsa çalışmak zorundasın öyle olunca da istemesen de sosyal oluyorsun.Ben sosyal olmayı sevmedim mesela sevgili konusunun da sosyal olmayla alakası yok o özgüvenle alakalı bir durum.Yani kısacası dertlerle başa çıkabilmek önemli herşeyde hemen pes edip şikayet ediyorsan benim gibi asla mutlu olamazsın işin olsada sosyal olsanda ve sevgilin olsa da.Acı gerçekler bu maalesef.

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Geçmiş olsun kardeşim artık sen de bir incelsin.