- Admin
Bazı dostlarımla sohbet ederken yaşımdan bahsettiğimde çayını yudumladıktan sonra gülümsüyorlar ve “Senin yaşın kadar bizim gazetecilik hayatımız olmuş” diyorlar.
Bu açıklama biraz moral veriyor tabi ama yine de 29 yaş pek erken sayılmaz.
Epey olmuş. Üstelik bu 29 yılın içinde henüz askerlik yok.
Şu saate kadar lisanstı, yüksek lisanstı, af çıktı falan derken askerlik işini epey uzattık. Uzatmamın en önemli nedeni de internet şirketimiz olan ShiftDelete.Net’in kurumsal bir yapıdan uzak olup, kişilere ve liderlere bağlı bir yapıya sahip olmasından kaynaklanıyordu.
Bu problem çözüldü. Elini taşın altına koyan dostlarımız sayesinde, şirketin geleceği artık daha da parlak.
Hazır bu fırsatı bulmuşken, askerliği de aradan çıkartmak istedim.
Sanıyorum Nisan’ın ilk haftasında kimine göre “ölme ve öldürme sanatını” öğrenmeye, kimine göre de “neye ve kime hizmet edildiğinin belli olmadığı garip bir yere” gideceğim.
Ne olursa olsun, psikolojik olarak hazırım.
Resmi karar aldırmak için Pazartesi günü askerlik şubesine gitmeyi planlıyorum.
http://troy.shiftdelete.net/2010/03/20/askere-ne-zaman-gidecegim/
Bu açıklama biraz moral veriyor tabi ama yine de 29 yaş pek erken sayılmaz.
Epey olmuş. Üstelik bu 29 yılın içinde henüz askerlik yok.
Şu saate kadar lisanstı, yüksek lisanstı, af çıktı falan derken askerlik işini epey uzattık. Uzatmamın en önemli nedeni de internet şirketimiz olan ShiftDelete.Net’in kurumsal bir yapıdan uzak olup, kişilere ve liderlere bağlı bir yapıya sahip olmasından kaynaklanıyordu.
Bu problem çözüldü. Elini taşın altına koyan dostlarımız sayesinde, şirketin geleceği artık daha da parlak.
Hazır bu fırsatı bulmuşken, askerliği de aradan çıkartmak istedim.
Sanıyorum Nisan’ın ilk haftasında kimine göre “ölme ve öldürme sanatını” öğrenmeye, kimine göre de “neye ve kime hizmet edildiğinin belli olmadığı garip bir yere” gideceğim.
Ne olursa olsun, psikolojik olarak hazırım.
Resmi karar aldırmak için Pazartesi günü askerlik şubesine gitmeyi planlıyorum.
http://troy.shiftdelete.net/2010/03/20/askere-ne-zaman-gidecegim/