Muammer Ertem Karakaya
Gündüz Kitabevi Yay.;
Şiir zorlu bir yoldur. Şair zorlu ve çetrefilli yolların yolcusu, hayata kalbini katarak yürüyen tek insandır şair. Çünkü o şairdir, çünkü o yürek işçisidir. Dardır dünya şaire, dilenen bir ihtiyarın, mendil satan küçücük bir çocuğun, göz yaşı döken bir bedenin, kısacası yüreğine acı düşmüş tüm insanların yürek sızılarını kalbinde taşıyan kişidir o.
İşte Muammer Ertem KARAKAYA böyle bir yolun yolcusudur. Şairlerin mütevazı aynı zamanda da mağrur kapılarının kıyılarında hiç yılmadan nöbet tutan adamdır.
O’ na gördüğü bunca şey ve yaşadığı şu garip hayat şunu öğretti; ilk ders – hayat aşk ile başlar ve aşk günü geldiğinde bir çıkmaza dönüşür ve sende bir gün yüreğinde keşfettiğin ama bir türlü ulaşamadığın o aşkın çıkmazında vurulursun.
İşte “Aşk Çıkmazında Vurulmak “böyle ortaya çıktı.
Şimdilerde şairlerin bastığı her toprağa ayağını basan ve o topraklardan büyük şairlerin kalbini kalbine katmaya çalışan bir adam olarak yaşıyor Muammer Ertem Karakaya.
Şiiri denemeyle birleştirip size kelimelerin yardımıyla yüreğini sunuyor.
Eğer aşkın zorlu yokuşlarda yürüme gücünü kendinizde hissediyorsanız buyurun “Aşk Çıkmazında Vurulmak” kitabının kapıları size açıktır.
KİTAPTAN:
SEVGİLİ
Bir fırtınaya tutulmuşum
Üzerime ecel yağmakta
Bu ölüm sahrasında
Beni diri tutan
Bir sevgili bulunmakta
HAYALLERDE KALAN
Ne ben seni düşledim
Ne de sen beni düşledin
İkimiz de uzun yıllar
Hayalimizdeki seni düşledik
Kaynak : http://www.kitapstore.com/goster/kitap.asp?kitap=50511&SID=112014451337