Asıl Hasta Benim Murat Kardeş!! :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CZC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sabah ilk kahvemi içerken telefon bağladılar. Telefondaki genç ses :
"İyi günler ağabey, ben ..... lisesinden Murat, bizim okulda bi seminer vermişsiniz. Ben o gün yoktum. Mümkünse onun vcd sini adresimi versem bana gönderebilirmisiniz?" dedi.
"Nerde oturuyorsun Murat?" dedim..
"Merkezde, Gökmeydanda" cevabı geldi..
Sanki gerekiyormuş gibi :
"Ya güzel kardeşim, iki adımlık yer, gelip alamazmısın cd yi? Postayla filan uğraştıracağına?" demiş bulundum ve yıkıldım Murat'ın cevabıyla..
"Abi, ben kanser tedavisi görüyorum 2 aydır. Hastane dışında bir yere gidemiyorum.Okula da.. Arkadaşlar ziyarete geldiğiklerinde anlattılar semineri de. Yoksa gelip almayı ben daha çok isterdim inan ki abi" dedi.. :(

Yıkıldım. Böyle bir olasılığı baştan düşünemediğim için, daha 16-17 sinde gencecik bir fidanı hastalığını itiraf etmek zorunda bırakıp belki de hiç tanımadığı birine karşı mahcup duruma düşürdüğüm için..

Asıl hasta olan belki de benim Murat kardeş. Senin teşhisin konulmuş,tedavin başlamış bile.. Allahın izniyle kurtulursun da..

Ama ya ben, ya kendini bazen dünyanın merkezi sayacak kadar anlamsızlaşan hayatların sahibi bizler? :sorry2:

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir arkadaşın sayesinde durumu ehveni şer haline getirdik..
İşten erken çıktık, çam sakızı çoban armağanı birşeyler ayarladık ve 1 saat kadar önce bizdeki adresin kapısını çaldık sorgusuz sualsiz.
Bina girişinden birkaç merdivenle inilen dairenin kapısını bizi görünce hafif panikleyen evin hanımı açtı.
"Kimsiniz?" dedi.
"Biz Murat'ın arkadaşlarıyız, sabah telefonda konuşmuştuk!" dedik kendimizi tanıtırken.
Ortalama bir Anadolu eviydi.
Murat birçoğunuz gibi gencecik ve kıpır kıpır bir genç. Hastalık 3 ay önce teşhis edilmiş ve sevindirici yanı erken teşhis sayılacak bir evrede olunması.
En çok okula gidememek üzüyormuş onu. Okula uğradığı seyrek saatlerde de bazı arkadaşlarının ondan kaçarcasına uzaklaşmaları koyuyormuş.
"Ama doktorlar bir yıl sonra annemden doğduğum gibi olurmuşum diyor. Daha erken de iyileşebilirmişim!" dedi.
İnşallah dedik.
Ayda 2 defa haftasonları kontrollü de olsa gezebilirsin demiş doktorlar. Söz verdik arkadaşımla: Bir hafta sonu sinemaya gideceğiz onunla.
Israrla çalan telefonlar yüzünden uzun uzun sohbet edemedik ama Murat'taki morali görünce umudumuz çoğaldı.
İnşallah onun ve herkesin sağlığı ve huzuru mükemmel olur hep..

Kısacası hatamızı telafi etmeye çalıştık ve biraz olsun başardık sayılır..
Taarruz geçti, moralimiz yerinde.. "Gündem" başlığı serbest geçiş olsaydı birileriyle ne güzel kapışır adrenalin yapardık bu psikolojiyle :)

Yarışçı ve 0Reis0 a da iyi dilekleri için teşekkürler,dualarına Amin'ler..

Hadi size de iyi akşamlar şimdilik..

orcagada

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir arkadaşın sayesinde durumu ehveni şer haline getirdik..
İşten erken çıktık, çam sakızı çoban armağanı birşeyler ayarladık ve 1 saat kadar önce bizdeki adresin kapısını çaldık sorgusuz sualsiz.

Çok güzel,naif ve insancıl bir iş yapmışsınız,

Tebrik ederim,

Tekrar görme fırsatınız olursa o gence benden de geçmiş olsun dileklerimi bir zahmet iletiverin.

Tanımak mesele değil,

Saygılar...