Asansör Korkusu!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yürüyerek cikar inersin, sorun ortadan kalkar. Orada yasamadigina gore sorun olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de o asansor fobisi var bende caruselin asansorunde kaldim insanlarin asiri dusuncesizlikleri yuzunden asansor durmadi guvenlik konusunca megafondan bende tasikardi ciktigi anlasildi kapi acilinca bayildim disarda normal degil simdi bende is ariyorum ve is bulduk 17.katta hep de boyle korkanlarin basina gelirmis asansor fobisi aslinda duzenli sakinlestirici kullanilmasi gerek yada bi dr a iyi ce gorunmek gerek diye dusunuyorum panik atak hastaligi pek de kolay atlatilacak bi hastalik degil aslinda odamin kapisi kapali olsa severim ancak dusunuyorum bazen ya icerde kalirsam diye nereden geldi kimden gecti bu hastalik oda bilinmez aslinda tek bi cevabi var stressiz bi yasam standartinda olmaliydi cocuklugumuzdan beri anne karninda da stresli dunyaya gelmissek bununda kacari bazende olmuyo tedavisi kendi kendimize suresi sinirsiz konu ilac yok herkeze simdiden gecmis olsun diyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de asansör korkusu var ama asansör kullanıyorum en kortuğumda elektriklerin kesilmesi ve ara katta kalmak. Ya da (biraz kiloluyum) inerken asansörün düşeceğini sanıyorum. Ama o korkuya rağmen biniyorum. Burada elektrikler çok gidiyo geliyo en korktuğumda o asansör kişilik diyo ama kişi binince daha da yer kalmıyo biraz ufak bir şey. Yani kalırsam havalandırmanında olduğunu sanmıyorum kesin oksijensizlikten bayılırım ona da kalmadan kalp krizi falan geçiririm. Yükseklik Karanlık ve birazda Klastrofobim var :D Ama eğer yanımda biri varsa hiç sorun olmuyo :D

tooclose

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim normalde korkum yok ama asansör takılınca panik atak başlıyor :D. Ayrı bir sorun şu ki Asansörün alarmına basınca tek içeri kabin duyuyor yani kapıdan dışarısı duyamıyor :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
saglam gorunmeyen asansorler beni de korkutuyo :P ama yapicak bisey yok insallah bizde dusmez diyip aldirmiyo insan bi sure sonra :D

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
2008 Mayıs tarihli bir konu arkadaş neyin muhabbetini yapıyorsunuz?

H

heves

SDN Okuru
bence asansör korkusu o kadarda korkulacak birşey değil bunu kuzenimin yanına tatile gittiğimde anladım onlar 9. katta oturuyolardı ve ben merdiven kullanırım nolucak dedim herkez o gün beni konuştu nasıl çıkmış bu ne var korkucak falan deyip sürkli üstüme geldiler 1 haftalık tatilimi rezil ettiler. ve ben hırs yaptım asansöre bindim atık asansöre binebiliyorum yanımda birileri olduğu sürece inşallah bunu tek başıma yapıcam asansöre binerken aklıma hep korku filmleri geliyodu şimdi o filleri izlemeyi bıraktım bayağı etkisi oldu bana asansördeyken nefes egzersizleri yapıyorum güzel şeyler düşünüyorum ama asla kapıya bakmıyorum kapıya bakınca korkum yeniden başlıyor.:rolleyes:

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence asansör korkusu o kadarda korkulacak birşey değil bunu kuzenimin yanına tatile gittiğimde anladım onlar 9. katta oturuyolardı ve ben merdiven kullanırım nolucak dedim herkez o gün beni konuştu nasıl çıkmış bu ne var korkucak falan deyip sürkli üstüme geldiler 1 haftalık tatilimi rezil ettiler. ve ben hırs yaptım asansöre bindim atık asansöre binebiliyorum yanımda birileri olduğu sürece inşallah bunu tek başıma yapıcam asansöre binerken aklıma hep korku filmleri geliyodu şimdi o filleri izlemeyi bıraktım bayağı etkisi oldu bana asansördeyken nefes egzersizleri yapıyorum güzel şeyler düşünüyorum ama asla kapıya bakmıyorum kapıya bakınca korkum yeniden başlıyor.:rolleyes:

Bemde korkuyom bir kere kaldim ama 0 tusuna basinca kapi acildi ondan sonra merdiven kullanmaya baslamistim bir gun arkadaslarimla asansore binecez bem binmem dedim merdivenden cikalim hem de spor yapariz dedim onlar beni bir kaldirip asansore soktular ama cok korkmustum o gunden beri asansorle cikarim ama korkuyorum icinde kalcam diye

- - - Mesaj Güncellendi - - -

seninki asansör korkusundan öte bişey bence klostrofobi olabilir belki de
bende kalmıştım bi kaç kez bizim asansör bozuktu zaten duruyordu aniden yüksek katlardan birine basınca düzeliyordu :)
bi de 4 kere binmeye cesaret eden 5.ye de eder bence
en gıcık tarafı da telefonun çekmemesi :)
Benim s3 mini asansorde cok az da cekse arama yapiyo yoksa kalbimin atmasindan bem giderdim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende de asansör korkusu var ama asansör kullanıyorum en kortuğumda elektriklerin kesilmesi ve ara katta kalmak. Ya da (biraz kiloluyum) inerken asansörün düşeceğini sanıyorum. Ama o korkuya rağmen biniyorum. Burada elektrikler çok gidiyo geliyo en korktuğumda o asansör kişilik diyo ama kişi binince daha da yer kalmıyo biraz ufak bir şey. Yani kalırsam havalandırmanında olduğunu sanmıyorum kesin oksijensizlikten bayılırım ona da kalmadan kalp krizi falan geçiririm. Yükseklik Karanlık ve birazda Klastrofobim var :D Ama eğer yanımda biri varsa hiç sorun olmuyo :D

Bem 12 yasimdayim 78 kiloyum benim yasadigim asansorun ustunde bekledigim parcanin kopmasi