S
SDN Okuru
SDN Okuru
Yürüyerek cikar inersin, sorun ortadan kalkar. Orada yasamadigina gore sorun olmaz.
bence asansör korkusu o kadarda korkulacak birşey değil bunu kuzenimin yanına tatile gittiğimde anladım onlar 9. katta oturuyolardı ve ben merdiven kullanırım nolucak dedim herkez o gün beni konuştu nasıl çıkmış bu ne var korkucak falan deyip sürkli üstüme geldiler 1 haftalık tatilimi rezil ettiler. ve ben hırs yaptım asansöre bindim atık asansöre binebiliyorum yanımda birileri olduğu sürece inşallah bunu tek başıma yapıcam asansöre binerken aklıma hep korku filmleri geliyodu şimdi o filleri izlemeyi bıraktım bayağı etkisi oldu bana asansördeyken nefes egzersizleri yapıyorum güzel şeyler düşünüyorum ama asla kapıya bakmıyorum kapıya bakınca korkum yeniden başlıyor.![]()
Benim s3 mini asansorde cok az da cekse arama yapiyo yoksa kalbimin atmasindan bem giderdimseninki asansör korkusundan öte bişey bence klostrofobi olabilir belki de
bende kalmıştım bi kaç kez bizim asansör bozuktu zaten duruyordu aniden yüksek katlardan birine basınca düzeliyordu
bi de 4 kere binmeye cesaret eden 5.ye de eder bence
en gıcık tarafı da telefonun çekmemesi![]()
Bende de asansör korkusu var ama asansör kullanıyorum en kortuğumda elektriklerin kesilmesi ve ara katta kalmak. Ya da (biraz kiloluyum) inerken asansörün düşeceğini sanıyorum. Ama o korkuya rağmen biniyorum. Burada elektrikler çok gidiyo geliyo en korktuğumda o asansör kişilik diyo ama kişi binince daha da yer kalmıyo biraz ufak bir şey. Yani kalırsam havalandırmanında olduğunu sanmıyorum kesin oksijensizlikten bayılırım ona da kalmadan kalp krizi falan geçiririm. Yükseklik Karanlık ve birazda Klastrofobim varAma eğer yanımda biri varsa hiç sorun olmuyo
![]()