Artık pc ye virüsler giremiyecek

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
programı kullanmadım kullanmamda, büyük ihtimalle spybot muadili.

gelelim asıl konuya. Dikkatimi çekmeye başladı; artık forumda başlıklar çok "sansasyonel". sadece bu konu için söylemiyorum böyle birçok konu var."Artık pc ye virüsler giremiyecek " bana göre çok abartı bir başlık.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
programı kullanmadım kullanmamda, büyük ihtimalle spybot muadili.

gelelim asıl konuya. Dikkatimi çekmeye başladı; artık forumda başlıklar çok "sansasyonel". sadece bu konu için söylemiyorum böyle birçok konu var."Artık pc ye virüsler giremiyecek " bana göre çok abartı bir başlık.

Evet tamamen katılıyorum. En azından değişik bir başlık kullanılabilirdi. @HARBİKIZ gerçekten harbi biri olmak istiyorsa biraz daha dikkatli konu açmalı bence.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Şaka gibi

Arf Teknoloji olarak bugüne kadar hiçbir güvenlik yazılımı firmasının yapamadığını yapıyoruz! Antikor UGS Genel Sürümümüz ile korunan herhangi bir programı Virüsler ile bozmayı başaran arkadaşlarımıza 500 TL ödül veriyoruz. :D :D :DOkuyun da az gülün.

OKU

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şaka gibi

Arf Teknoloji olarak bugüne kadar hiçbir güvenlik yazılımı firmasının yapamadığını yapıyoruz! Antikor UGS Genel Sürümümüz ile korunan herhangi bir programı Virüsler ile bozmayı başaran arkadaşlarımıza 500 TL ödül veriyoruz. :D :D :DOkuyun da az gülün.

OKU

ben hemen virus yazayım :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Şaka gibi

OKU

Linux kullanıcısıyım fakat bildiğim çok iyi şeyler var :devil2:
İster kaspersky ister bu velet geçemez beni :devil2:

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Artık pc ye virüs giremiyecek" demek gerçekten çok abartılı ama harbikız biraz abartmayı seviyor galiba. gereksiz yere başlık açmasından belli zaten. :D

Ama helal olsun bu gereksiz mesajları 3000 küsur insan okumuş bu da başarı sayılır herhal :D

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
"Artık pc ye virüs giremiyecek" demek gerçekten çok abartılı ama harbikız biraz abartmayı seviyor galiba. gereksiz yere başlık açmasından belli zaten. :D

Ama helal olsun bu gereksiz mesajları 3000 küsur insan okumuş bu da başarı sayılır herhal :D
tiraj çok düşük kalmış 20 000 i geçmesi lazımdı.........

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sevgili Harbikız arkadaşım.
Öncelikle emeğin için teşekkür etmekle söze başlamak istiyorum.
Kendine göre iyi gibi görünen bir savunma sistemi.
Ancak,
1 - Bilindiği gibi gerçek tehdit unsuru olan virusler büyük bir çoğunlukla e-posta yoluyla bulaşır ve çoğalırlar. Hal böyle iken bu program gelen e-postalara karşı ne tür bir savunma yapıyor?
2 - Sanırım sunduğun program Sandboxie gibi bir izolasyon programı. Bu tür programlar tehdit unsuru yazılımları da diğer yani normal yazılımlarla beraber bünyelerinde izole ediyorlar ve sisteme ulaşımlarını engelliyorlar.
Dünyada hiç bir antivirus yazılımı yüzde yüz güvenlik sağlayamaz. Sağlayabilmesi için henüz virus çıkmadan, antivirusun çıkması olası viruse karşı yazılımı güncellemesi gerekir ki, bu tür bir işlem olanaksız.
Bu, polisin cinayet işlendikten sonra cinayet mahalline ulaşabilmesi gibi bir olay. Önceden ihbar olmadıkça o cinayet polisçe engellenemez.
Eh, virus yazanın bir eşi, dostu da ihbar etmedikçe yazılan virus etkisini bir dönem gösterir.
Bazen en masum resimlere bile rahatça virus yazılımı eklenebiliniyorsa, ne bu tür yazılımlar ne de antiviruslerden tam randıman alınamaz.
Yine de merak eden arkadaşlara önerim, bir süre kullansınlar.
Bu tür programları kullanırken PC'lerinde kurulu AV yazılımlarını kaldırmaya gerek yok.
Böylece bir tür iki yanlı koruma desteği sağlanmış olur.
Malum, bir elin nesi var, iki elin sesi var.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sadece bir konum(güvenlikle ilgili) 5 milyonun üzerinde tıklandı 3 milyona yakın kişi download etti daha ne olsun yani bu alemde........
sen varya anca güvenlik bölümünde haber açanlardansın biz sorun bekliyoruz sen anca haber atasın oda abarta abarta

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
siz daha bilgisayarın ne olduğunu bilmezken ben ikinciyi eskiciye vermiştim genç adamlar...........:clap:

ben senin boyunun ölçüsü kadar bir bilgisayardan virus çıkardım okadar tecrübeliyimki sen kendini bilmezken ben öğrendim sende konuyu nereye götürüyonn BİLGİSAYARA adam bilgisayarı değiştirme değil adam olmak için önce öğrenmek ve yardım etmek gerekir canım