Artık pc ye virüsler giremiyecek

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
az önce denedim sanal bilgisayarımda sistem dosyalarını virüs gördü pehh HARBİKIZ = SİSTEM ÇÖKERTİCİ + gereksiz yere konu açan :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
pc me girecek virusler bu program ile giremeyecekse, varsın girsinler :D:D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Yine harbikız yine şaklabanlık, virüs giremeyecekmiş tabi senden izin alacaktı önce :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Aklıma Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geldi :D
Linux varken ASLA :wink:

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
beni niye çekemiyorsunuz ki..........

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
Başlık yüzünden olmasın sakın .... Biraz fazlaca iddialı olmuş belki o yüzdendir :D
sadece bir konum(güvenlikle ilgili) 5 milyonun üzerinde tıklandı 3 milyona yakın kişi download etti daha ne olsun yani bu alemde........

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
sadece bir konum(güvenlikle ilgili) 5 milyonun üzerinde tıklandı 3 milyona yakın kişi download etti daha ne olsun yani bu alemde........

Tebrikler ... Merak ettim doğrusu hangi konuymuş link verirsen bende bakarım. Ama sana yine de önerim bu kadar iddialı başlık atmaman yönünde.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Bu nasıl bir egodur anlamak mümkün değil, utanmasa dünyayı da ben kurtardım diyecek.

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlık yüzünden olmasın sakın .... Biraz fazlaca iddialı olmuş belki o yüzdendir :D

başlık iddalı değilki. adamlar sitelerinde bile yazmışlar virüslere karşı koruma yaptıklarını hatta korudukları programa virüs sokabilene para bile vermeyi vaat etmişler.

ücretsiz demo sürümüne bile virüs yazılamamış. harbikızın yazdığı konu gayet doğru. hem antikorun sitesine baksana ne kadar demo indirilmiş.

işiniz gücünüz insanlara çamur atmak. kendi insanlarınıza çamur atacağınıza programı incelesenize. hem merak ediyorum o çok methettiğiniz antivirüsler neden arf teknoloji gibi iddalı konuşmuyorlar.

geçen günde yazdım birçok firma ve kişi bu yazılımı incelemiş, madem inceleyen kişilere inanmıyorsunuz bunların içinde firmalarda var. Türkiyeden Zemana da var. http://blog.zemana.com/2010/03/antikor-ugs-research-part1.html bu programın bir yamuğu olsa Zemanacılar bile demezlermiydi bilgisayarınıza yüklemeyin diye. yoksa siz zemanadan dahamı profesyonelsiniz?

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
başlık iddalı değilki. adamlar sitelerinde bile yazmışlar virüslere karşı koruma yaptıklarını hatta korudukları programa virüs sokabilene para bile vermeyi vaat etmişler.

Bu konuyu defalarca tartıştık ama maalesef hala anlamamışsınız galiba, o zaman bir önceki yazıları dikkatle takip edin tekrar.
http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/148835-artik-pc-ye-virusler-giremiyecek-6.html

ücretsiz demo sürümüne bile virüs yazılamamış. harbikızın yazdığı konu gayet doğru. hem antikorun sitesine baksana ne kadar demo indirilmiş.

işiniz gücünüz insanlara çamur atmak. kendi insanlarınıza çamur atacağınıza programı incelesenize. hem merak ediyorum o çok methettiğiniz antivirüsler neden arf teknoloji gibi iddalı konuşmuyorlar.

Neyin doğru olduğuna siz mi tek başınıza karar veriyorsunuz. Daha önce antikorla ilgili bütün düşüncelerimi tarafsız ve objektif gözle yazdım. Kimseye çamur attığımız yok. Ayrıca biz burda kimseyi methetmiyoruz sadece gerçekler üzerine yazıyoruz fakat siz hala birilerini övüyormuşuz izlenimi vermeye çalışıp duruyorsunuz. Madem o kadar çok muhteşem bir yazılım neden online satış sitelerinde yok, kimse almıyor mu ? siz de buna cevap verin.

geçen günde yazdım birçok firma ve kişi bu yazılımı incelemiş, madem inceleyen kişilere inanmıyorsunuz bunların içinde firmalarda var. Türkiyeden Zemana da var. http://blog.zemana.com/2010/03/antikor-ugs-research-part1.html bu programın bir yamuğu olsa Zemanacılar bile demezlermiydi bilgisayarınıza yüklemeyin diye. yoksa siz zemanadan dahamı profesyonelsiniz?

Bizi değil bilgisayar dünyasını inandırmalısınız ki bilgisayar kullanıcıları da inansın. Mantıklı cevaplar vermelisiniz bu şekilde hiç bir şey ispat edemezsiniz.

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
En güvenilir bilgisayar, fişi çekilmiş bilgisayardır :)

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
bu sitede bir çok konuyu vermek yasak bizde başka yerlerde veriyoruz, illegal konulara itibar etmeyin zaten sonra hastalık yapıyor kişide............

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
...........

Buyur, verdiğin linkten bir alıntı :

"Sonuç olarak bu program hernekadar, teknolojisi ile ses getirmiş olsada günümüzün tehditlerine karşı bir çözüm getiremez diye düşünüyorum ve burada bir marketing segment olduğunu sanmıyorum. (Tabi bu tamamen benim fikrim)"

Bunu ben değil senin verdiğin linkteki zemana yetkilileri yazmış. Aynen benim düşündüğüm ve daha önceki yazılarımda vurguladığım gibi.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bu tür sahte başlık açan da mı kabahat bu olaya müdahale etmeyende mi? Kaç konu oldu ha? Kaç? Değiştirin şu yalan başlıkları. Eleman hala konularım tıklanıyor milyon defa diyor. Peki kaç kişi arkandan hayır duada bulunuyor onu da bir söyle. Ya da küfür ediyor.

Bilgisayara virüs girmemesi bambaşka olay, giren virüsün bilgisayara veya programlara zarar verememesi başka olay.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
Bu tür sahte başlık açan da mı kabahat bu olaya müdahale etmeyende mi? Kaç konu oldu ha? Kaç? Değiştirin şu yalan başlıkları. Eleman hala konularım tıklanıyor milyon defa diyor. Peki kaç kişi arkandan hayır duada bulunuyor onu da bir söyle. Ya da küfür ediyor.

Bilgisayara virüs girmemesi bambaşka olay, giren virüsün bilgisayara veya programlara zarar verememesi başka olay.
biz kendimize bir şey istemiyoruz zaten, açtığımız her konuda faydalananlara, asker ve polislerimizden dualarını eksik etmeyin diye yazıyoruz ya olay bu işteeeeeeeeee....

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
biz kendimize bir şey istemiyoruz zaten, açtığımız her konuda faydalananlara, asker ve polislerimizden dualarını eksik etmeyin diye yazıyoruz ya olay bu işteeeeeeeeee....

Kiminle açıyorsun konuları, kaç kişisiniz HARBİKIZ? Biz derken kimi kastediyorsun?

biz kendimize bir şey istemiyoruz zaten, açtığımız her konuda faydalananlara

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Harbikız sen gerçekten 26 yaşında mısın? Ne yaparsın ne edersin. Artık susman için sana koca bulacağım.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
29xan1c.jpg

Tarih : 01 Mart 2010 Pazartesi
kaynak : http://blog.zemana.com/2010/03/antikor-ugs-research-part1.html

SoftProf arkadaşın verdiği şu linkteki zemana programcısı antikor ile korunan dosyaları çoktan infekte etmiş bile. @HARBİKIZ sen bu başlığı kapat istersen çünkü Antikor uydurması sağolsun SoftProf arkadaşın verdiği link ile aydınlanmış bulunuyor. Pc ye virüs bırakmaz denilen bir yazılım bu kadar kolay kırılıyorsa vay kullanıcıların haline.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
29xan1c.jpg

Tarih : 01 Mart 2010 Pazartesi
kaynak : http://blog.zemana.com/2010/03/antikor-ugs-research-part1.html

SoftProf arkadaşın verdiği şu linkteki zemana programcısı antikor ile korunan dosyaları çoktan infekte etmiş bile. @HARBİKIZ sen bu başlığı kapat istersen çünkü Antikor uydurması sağolsun SoftProf arkadaşın verdiği link ile aydınlanmış bulunuyor. Pc ye virüs bırakmaz denilen bir yazılım bu kadar kolay kırılıyorsa vay kullanıcıların haline.
bu sadece benim fikrim diye de belirtmiş ama yaaaaa naber......

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
bu sadece benim fikrim diye de belirtmiş ama yaaaaa naber......

benim fikrim dediği kısım sadece ticari olarak başarı gösteremiyeceğini söylediği kısım. Senin alıntı yaptığın mesajımda ise Antikor ile korunan dosyaların nasıl enfekte edildiğini ispatlıyor. Yani senin anlayacağın Antikor ile korunan dosyaları kolayca enfekte etmeyi başarmışlar. Bu da senin konu başlığını maalesef geçersiz kılıyor.

Not : Alıntı yaptığın mesajımdaki resme bak. Ve linkte verilen bilgilerin hepsini okursan daha net anlarsın.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25

örgütün adı EKK =EVDE KALMIŞ KIZLAR :D
tanıdığım kıdemli bi yüz başı birde jandarma onbaşı var hangiisini istersin:)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Linux kullan bu gereksiz ızır zıvırlarla uğraşma! :D