yasin04
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
az önce denedim sanal bilgisayarımda sistem dosyalarını virüs gördü pehh HARBİKIZ = SİSTEM ÇÖKERTİCİ + gereksiz yere konu açan
:clap::thumbup::thumbup1:Yine harbikız yine şaklabanlık, virüs giremeyecekmiş tabi senden izin alacaktı önce
beni niye çekemiyorsunuz ki..........
sadece bir konum(güvenlikle ilgili) 5 milyonun üzerinde tıklandı 3 milyona yakın kişi download etti daha ne olsun yani bu alemde........Başlık yüzünden olmasın sakın .... Biraz fazlaca iddialı olmuş belki o yüzdendir
sadece bir konum(güvenlikle ilgili) 5 milyonun üzerinde tıklandı 3 milyona yakın kişi download etti daha ne olsun yani bu alemde........
Bu nasıl bir egodur anlamak mümkün değil, utanmasa dünyayı da ben kurtardım diyecek.sadece bir konum(güvenlikle ilgili) 5 milyonun üzerinde tıklandı 3 milyona yakın kişi download etti daha ne olsun yani bu alemde........
Başlık yüzünden olmasın sakın .... Biraz fazlaca iddialı olmuş belki o yüzdendir
başlık iddalı değilki. adamlar sitelerinde bile yazmışlar virüslere karşı koruma yaptıklarını hatta korudukları programa virüs sokabilene para bile vermeyi vaat etmişler.
ücretsiz demo sürümüne bile virüs yazılamamış. harbikızın yazdığı konu gayet doğru. hem antikorun sitesine baksana ne kadar demo indirilmiş.
işiniz gücünüz insanlara çamur atmak. kendi insanlarınıza çamur atacağınıza programı incelesenize. hem merak ediyorum o çok methettiğiniz antivirüsler neden arf teknoloji gibi iddalı konuşmuyorlar.
geçen günde yazdım birçok firma ve kişi bu yazılımı incelemiş, madem inceleyen kişilere inanmıyorsunuz bunların içinde firmalarda var. Türkiyeden Zemana da var. http://blog.zemana.com/2010/03/antikor-ugs-research-part1.html bu programın bir yamuğu olsa Zemanacılar bile demezlermiydi bilgisayarınıza yüklemeyin diye. yoksa siz zemanadan dahamı profesyonelsiniz?
çekipte kullan:thumbup1:En güvenilir bilgisayar, fişi çekilmiş bilgisayardır
Boşver zaten Dünya yı hep Türkler kurtarır...:laugh::laugh:Bu nasıl bir egodur anlamak mümkün değil, utanmasa dünyayı da ben kurtardım diyecek.
...........
geçen günde yazdım birçok firma ve kişi bu yazılımı incelemiş, madem inceleyen kişilere inanmıyorsunuz bunların içinde firmalarda var. Türkiyeden Zemana da var. http://blog.zemana.com/2010/03/antikor-ugs-research-part1.html bu programın bir yamuğu olsa Zemanacılar bile demezlermiydi bilgisayarınıza yüklemeyin diye. yoksa siz zemanadan dahamı profesyonelsiniz?
biz kendimize bir şey istemiyoruz zaten, açtığımız her konuda faydalananlara, asker ve polislerimizden dualarını eksik etmeyin diye yazıyoruz ya olay bu işteeeeeeeeee....Bu tür sahte başlık açan da mı kabahat bu olaya müdahale etmeyende mi? Kaç konu oldu ha? Kaç? Değiştirin şu yalan başlıkları. Eleman hala konularım tıklanıyor milyon defa diyor. Peki kaç kişi arkandan hayır duada bulunuyor onu da bir söyle. Ya da küfür ediyor.
Bilgisayara virüs girmemesi bambaşka olay, giren virüsün bilgisayara veya programlara zarar verememesi başka olay.
biz kendimize bir şey istemiyoruz zaten, açtığımız her konuda faydalananlara, asker ve polislerimizden dualarını eksik etmeyin diye yazıyoruz ya olay bu işteeeeeeeeee....
biz kendimize bir şey istemiyoruz zaten, açtığımız her konuda faydalananlara
Tarikat bunlar. Polislere ve askerlere çalışıyorlarKiminle açıyorsun konuları, kaç kişisiniz HARBİKIZ? Biz derken kimi kastediyorsun?
evde kalmış kızlar tarikatı ha ha ha ha ha.......Tarikat bunlar. Polislere ve askerlere çalışıyorlar
Güzel olduevde kalmış kızlar tarikatı ha ha ha ha ha.......
bu sadece benim fikrim diye de belirtmiş ama yaaaaa naber......
Tarih : 01 Mart 2010 Pazartesi
kaynak : http://blog.zemana.com/2010/03/antikor-ugs-research-part1.html
SoftProf arkadaşın verdiği şu linkteki zemana programcısı antikor ile korunan dosyaları çoktan infekte etmiş bile. @HARBİKIZ sen bu başlığı kapat istersen çünkü Antikor uydurması sağolsun SoftProf arkadaşın verdiği link ile aydınlanmış bulunuyor. Pc ye virüs bırakmaz denilen bir yazılım bu kadar kolay kırılıyorsa vay kullanıcıların haline.
bu sadece benim fikrim diye de belirtmiş ama yaaaaa naber......
biz kendimize bir şey istemiyoruz zaten, açtığımız her konuda faydalananlara, asker ve polislerimizden dualarını eksik etmeyin diye yazıyoruz ya olay bu işteeeeeeeeee....