friendly
Rektör
Şu an 8 kullanıcı var. (6 üye ve 2 konuk)
[MENTION=312196]conviction[/MENTION] sen de değiştirmeyi düşünüyor musun yoksa ?
[MENTION=312196]conviction[/MENTION] sen de değiştirmeyi düşünüyor musun yoksa ?

"hacımustafapaşazadeoğulları" nasıl?..ben de kullanıcı adımı "baltacımustafapasa" yapmayı düşünüyorum![]()
"hacımustafapaşazadeoğulları" nasıl?..![]()
Yav yanlız şöyle bir şey rica edeceğim.Nicklerini değiştiren Arkadaşlar,Lütfen Avatarlarını bir müddet değiştirmesinler.
Yoksa çok zor olacak,alışmak.
O kadar mı belli ediyorum kendimi,Kardeşim ya.:laugh:Abi sen "SDN Okuru" olarak bile yazsan ,
tanırım seni![]()
En güzel kullanıcı adı seçilse benim favorim @topalsolucan olur
Belki değiştirir de bende hemen onun nicke çökerim diye umutlandım ama niyeti yok galiba
@mustang de fena değil hani
Hocam düşünmezmisiniz sıkılmadınız mı![]()
Adım çıkmış dokuza inmez sekize.Murat asıl bu olaylardan sonra değiştirmen gerek![]()
O kadar mı belli ediyorum kendimi,Kardeşim ya.:laugh:
sen de köryarasa koy adını.![]()
Eyvallah Kardeşim.O kadar abi
Göz görmese de gönül tanır...
Yok sıkılmadım.En güzel kullanıcı adı seçilse benim favorim @topalsolucan olur
Belki değiştirir de bende hemen onun nicke çökerim diye umutlandım ama niyeti yok galiba
@mustang de fena değil hani
Hocam düşünmezmisiniz sıkılmadınız mı![]()
Beyaz ve tersten beyaz![]()
Adım çıkmış dokuza inmez sekize.
Yavv Breizlyalı arkadaşlar deyince siz beni yanlış anladınız. Benim o arkadaşlarla seviyeli düzeyli bi ilişkim var.. Yani amacım başka kültürleri ve toplumları tanımak ve kendi kültürümüzü toplumumuzuda onlara tanıtmak yani bi nevi kültür elçiliği yapıyorum..![]()
Mesela Brezilyalı bi bayan arkadaş Türk erkeklerini internetten biraz araştırmış ve Türk erkeklerini gay olarak tanıyormuş.. Yok kızım dedim tamamen yanlış dedim sen Türk erkeklerini tanısan ordaki erkeklere lanet okursun dedim.. Erkekliğin markasıdır Türk erkeği dedim ve onun gözündeki imajımızı düzelttim..
Bide bana Bezilyalıcı diyorsunuz yavv..![]()
İçiniz fesat olum sizin..Lafın arasında bir yerinde brezilyalı kalçası tabiri gördüm sanki :mrgreen:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Pardon ya, o kadar çok brezilya deyince kafam kaymış Murat![]()
banada bişey bulsanızamillet gaza gelmiş
![]()
abi hafıza konusunda tebrik ediyorum. adımı hatırladın. şu an şaşkınlıklardayımSistem 750 mesaj altına hizmet vermiyor.
Sen böyle kalacaksın Muhammetcim.![]()
değiştirdimconnections =>> dumduma
![]()
bi daha ister millet@topalsolucan bence dursun ilerde çok güzel birşey bulursan koyarsın herkezin tek hakkı var![]()
Madem konusu açıldı şu çizgileri at hocam![]()