Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://**************** girdi tam girdi, çıkmıyor çıkartamıyorum. Dizüstüm iyice yavaşladı. Acilen yardımlarınızı bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim... Antitrojan işe yaramıyor.. Bulamıyor göremiyor...
öncelikle ilayda sen ne demek istiyosun anlamadım ^^
frozan trojan dağıtan bi js nin linkini öyle ulu orta yazman çok yanlış. okumadan yada yanlışlıkla tıklayanların başına da aynı belayı sararsın bu yüzden. sorununu biraz daha açıkla, nasıl oluyo ne oluyo ???
Kaspersky antivirus kullanıyorum. Ağa bağlandıktan sonra sürekli uyarı veriyor fakat delet yapamıyor. Farenin sağ tuşu çok geç cevap veriyor. Bilgisayar açılırken yavaş açılıyor, ağa bağlandıktan sonra da kendini belli ediyor, bilgisayarın cevap vermesi yavaşlıyor. Programları geç açıyor v.s. Tarama yaptırmama rağmen hiç bir program bunu bulamadı.
bence görev yöneticisine bi bak orda yabancı bi görev çalışıyorsa onu kapa.böyle virüsler senin kullanıcı adına çalışır.yani kullanıcı adı system olana bakma
************** konumundaki sitenin saldırı sitesi olduğu bildirildi ve güvenlikle ilgili tercihlerinize dayanılarak engellendi.
Saldırı siteleri, özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırma amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programlar kurmaya çalışan sitelerdir.
Sitelerinin hata sonucu saldırı sitesi olarak bildirildiğini düşünen site sahipleri durumun gözden geçirilmesini talep edebilirler.
evet javascript. Ctrl Alt Delete yapıpı işlemler sekmesinden bak kesin birşeyler kasıyor sistemini en çok cpu yada ram kullanananın işlemini sonlarındır derim. (büyük ihtimal sonlandırttırmaz) spyware doctor'la falan tarat diyeceğim.