Arkadaşlar tabletimle ilgili problemim var

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabletimi alırken 3g vın avea jet vodem bağlayabilirsiniz dediler bende evde bi tane avea jet vardı onu bağlamaya çalıştım olmadı yetkili servise götürdüm bi program varmış onu yükleyince olacak dedi bilen varmı

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bi program varmış ne demek götur kendılerı yuklesınler işleri ne

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yetkili satıcıya mail at sana dönecekler dediler en az 30 tane mail attım kaç kere telefonla araddım dönen yok

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Avea için bilmiyorum ancak Vodafone'da mesaj atınca direk programı yolluyorlardı. Kendi sitesinde aramayı dene.

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Denedim sitesinde sadece internettteki gibi apn ayari degistirerek yapiolar o olmuyo

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu forumdada çok yardımcı oldular be öyle böyle değil!

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
İLK Bunu dene
1) Öncelikle Avea JET modemi bir bilgisayara bağlayarak şifresini kaldırınız. (Ayarlar bölümündeki PIN işlemlerinden)

2) USB aparatı ile Avea JET’i bağlayınız.

3) Ayarlar bölümünden Kablosuz Ağlar’a giriniz. Kablosuz ağ açık ise kablosuz ağı kapalı hale getiriniz.

4) Mobil Ağlar’a tıklayınız, Erişim Noktası Adları’na tıklayınız.

5) Erişim Noktası Düzenleme ekranında en üstte Ad bölümüne "avea" yazınız

6) APN bölümüne Avea JET için "internet" yazınız.

7) MCC bölümüne "286" yazınız
8) MNC bölümüne "03" yazınız
9) APN Türü bölümüne "default,Supl" yazınız

10) Menü tuşuna basarak kaydediniz.
olmassa

ikinci olarak bunu dene
Gerekli programlar:Usb Host Controller
1-Programı yükleyin.Daha sonra modeminizi usb kablosu yardımıyla tabletinize bağlayın.

2-Programı açın ayarlardan ''start wireless adb'' yi işaretleyin.

3-Program açık.USB bölümüne gelin.Modeminiz isminin üzerine gelip 'Reset Usb' yapın.(Bunu yapmanız bazen gerekmeyebilir.)

4-Daha sonra ayarlardan ; ''Kablosuz ve Ağlar'' bölümünden ''Diğer'' e gelin.''Mobil Ağlar''ı seçin.''Veri Etkin'',''Veri Dolaşımı'' seçeneklerini tikleyin.

5-İşlemler bazen uzun sürüyor.Tümünü yaptıktan sonra 1-2 dakika sabredin.Mutlaka olacaktır
Olmassa son olarak
[h=1]USB Host Diagnostics[/h]bu uygulamayı kur Bu program da da Start Diagnostice basıp 10 saniye bekliyoruz.1-2 dakika içinde bağlantı gerçekleşecektir.
buda olmassa başka arkadaşlar yardımcı olsun konuyu gece açmışsın birde yardım edilmiyor diye yakınıyorsun olmaz böyle.

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevabın için çok teşekkürler konuyu akşam açtım ama ertesi gün 19:30 da yazdım çok ilgili diye ve bu güne lazımdı şimdi dediğin yolu denicem avea jete herhangi bir zarar vermez demi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada benim tabletimde usb girişi var illa bi kablo ilemi bağlamam lazım ?

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İLK Bunu dene
1) Öncelikle Avea JET modemi bir bilgisayara bağlayarak şifresini kaldırınız. (Ayarlar bölümündeki PIN işlemlerinden)

2) USB aparatı ile Avea JET’i bağlayınız.

3) Ayarlar bölümünden Kablosuz Ağlar’a giriniz. Kablosuz ağ açık ise kablosuz ağı kapalı hale getiriniz.

4) Mobil Ağlar’a tıklayınız, Erişim Noktası Adları’na tıklayınız.

5) Erişim Noktası Düzenleme ekranında en üstte Ad bölümüne "avea" yazınız

6) APN bölümüne Avea JET için "internet" yazınız.

7) MCC bölümüne "286" yazınız
8) MNC bölümüne "03" yazınız
9) APN Türü bölümüne "default,Supl" yazınız

10) Menü tuşuna basarak kaydediniz.
olmassa

ikinci olarak bunu dene
Gerekli programlar:Usb Host Controller
1-Programı yükleyin.Daha sonra modeminizi usb kablosu yardımıyla tabletinize bağlayın.

2-Programı açın ayarlardan ''start wireless adb'' yi işaretleyin.

3-Program açık.USB bölümüne gelin.Modeminiz isminin üzerine gelip 'Reset Usb' yapın.(Bunu yapmanız bazen gerekmeyebilir.)

4-Daha sonra ayarlardan ; ''Kablosuz ve Ağlar'' bölümünden ''Diğer'' e gelin.''Mobil Ağlar''ı seçin.''Veri Etkin'',''Veri Dolaşımı'' seçeneklerini tikleyin.

5-İşlemler bazen uzun sürüyor.Tümünü yaptıktan sonra 1-2 dakika sabredin.Mutlaka olacaktır
Olmassa son olarak
USB Host Diagnostics

bu uygulamayı kur Bu program da da Start Diagnostice basıp 10 saniye bekliyoruz.1-2 dakika içinde bağlantı gerçekleşecektir.
buda olmassa başka arkadaşlar yardımcı olsun konuyu gece açmışsın birde yardım edilmiyor diye yakınıyorsun olmaz böyle.

arkadaşım tavsiyelerin için gerçekten çok teşekkürler ama yene olmadı bi şimdi 3. yöntemi denicem oda olmassa garanti yolu gözüktü haybüki oyunların hepsinde çok manyak bir derecem vardı :S neyse de aslında bağlanıyo 1. yöntem szaten 50 den fazla denemişimdir 2. yönetmi 2 kere denedim 2 sindede oldu ama evdeki wifi ye bağlıyken avea jeti avea 3,5g olarak gösteriyo wifi yi kapatınca bağlantı kopuyo :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3. yöntemde olmadı :S başka yöntem bilen varmı ?

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Madem AVEA JET vardı , o zaman Sim kartlı bir tablet alacaktın uğraşmayacaktın, tak sim kartı gir nete, ayar yok zahmet yok.
Önceki yazılarımda hep tavsiye ettim sim kartlı tableti.Sebebi burada bir kez daha ortaya çıktı.