Laptop muhtemelen. Arkasında yazan birşeyler varsa atabilir misiniz fotoğrafınıo işlerden pek anlamıyorum
Az buçuk artması gerek.hm indiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani en fazla kaç fps yükselir
Hangi oyun ve hangi grafik ayarlarında olduğunu söyleyebilir misin benimde pcm kötü ve deneyebilirim çünküMerhaba, bilgisayarının rahatlaması için Windows 10 Superlite kurabilirsin
Superlite kısaca windowsun bütün gereksiz dosyalarının ve uygulamalarının kaldırılmış halidir,
resmi değil ancak ben kullanıyorum eğer düşünüyorsan, kurarken disklerini (1 den fazlaysa) sanal olarak birleştirebilirsin böylece oyunlara daha hızlı girersin.
İkinci olarak sürücülerini ve Windowsunu güncelleştirebilirsin.
Oyun ayarlarını düzgün yapmışsındır ancak yinede bidaha gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Arka planda çalışan uygulama varsa kapatmanı öneririm, başlangıçta çalışan uygulama varsa onları da kapat.
Ben tüm bu adımları yaparak yaklaşık+65 FPS aldım ve chrome vb. uygulamalar daha hızlı açılmaya başladı.
Ben Counter-Strike: Global Offensive oyununda +65 FPS almaya başladım, grafik ayarları oyuna göre değişir.Hangi oyun ve hangi grafik ayarlarında olduğunu söyleyebilir misin benimde pcm kötü ve deneyebilirim çünkü
Bende Cs:Go oynuyorum benimde rekabetçi oyun ortasında 35-50 arası gidip geliyor en düşük ayarlarda teşekkürler bir ara denerim söylediklerini. ?Ben Counter-Strike: Global Offensive oyununda +65 FPS almaya başladım, grafik ayarları oyuna göre değişir.
İçine sinmediyse "EMRE GENÇ" adlı kanalın Windows 10 Superlite (RESMİ VEYA ORJİNAL BİR SÜRÜM DEĞİLDİR) hakkında yorumu :Bende Cs:Go oynuyorum benimde rekabetçi oyun ortasında 35-50 arası gidip geliyor en düşük ayarlarda teşekkürler bir ara denerim söylediklerini. ?
Video izlemeden önce bir soru soracağım bilgisayarım format atmış gibi olacak değil mi ?İçine sinmediyse "EMRE GENÇ" adlı kanalın Windows 10 Superlite (RESMİ VEYA ORJİNAL BİR SÜRÜM DEĞİLDİR) hakkında yorumu :
Bilgisayarınızda İnanılmaz HIZ ve FPS Artışı İçin ! En Hızlı Windows 10 Sürümü
Evet, maalesef.Video izlemeden önce bir soru soracağım bilgisayarım format atmış gibi olacak değil mi ?
Daha yeni format attım birdaha uğraşamam maalesefEvet, maalesef.
Ekran kartın Nvidia olsaydı önerilerim olabilirdi ama kusura bakma İntel kullanıcısı değilim ve bilmiyorumben valorant oynuyorum bazen yüksek ama bazen çok düşük fps alırım