Arkadaşlar çok garip bir hata oyunda maus çalışmıyor COD Modern Warfare

th3k1ng

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
51
Menüde herşeyi yapabiliyorum fakat oyuna başladığım anda maus çalışmıyor sadece ateş edebiliyorum hareket ettiremiyorum internette hiçbiyerde bulamadım sorunun nedenini.Yardımcı olabilecek arkadaşlarım var mı ?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Küçük bir ihtimal Grafik ayarlama bölümünde V sync kapalıysa aç öyle dene.
V-Sync kapalı oyunlarımın bazılarında garip sorunlar yaşamıştım ben. FPS 70 altına indimi Düzeliyordu oyunun işlevi.

th3k1ng

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
51
Küçük bir ihtimal Grafik ayarlama bölümünde V sync kapalıysa aç öyle dene.
V-Sync kapalı oyunlarımın bazılarında garip sorunlar yaşamıştım ben. FPS 70 altına indimi Düzeliyordu oyunun işlevi.
Yok yaptım olmadı :D Ya 150 küsür GB bide silip tekrar indirmeye de üşeniyorum yazık oldu :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Kontrol aygıtları bölümünde ayarlara birşey yokmu Mausa ait?

th3k1ng

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
51
Kontrol aygıtları bölümünde ayarlara birşey yokmu Mausa ait?
Ya esc ye basıyorum menüde maus çalışıyor tıkır tıkır bide mausla ateş edebiliyorum ama sağ sola döndüremiyorum touchpad ile de dönmüyor :D çok garip bi de orjinal oyun üstelik :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Steamde Böyle birşey buldum. Oyun içinde Konsolu açıp girdiyi oraya yazıcaksın :rolleyes:

will repeat what red94 said but with a couple added things.

in console type

/cl_bypassmouseinput 0

to open console, from main meny hit the ` (tilde) key. usually located above the tab key and to the left of the 1 key. then a black skiny box will open up at the top of screen. this is were you will type the /cl_bypassmouseinput 0

th3k1ng

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
51
Steamde Böyle birşey buldum. Oyun içinde Konsolu açıp girdiyi oraya yazıcaksın :rolleyes:

will repeat what red94 said but with a couple added things.

in console type

/cl_bypassmouseinput 0

to open console, from main meny hit the ` (tilde) key. usually located above the tab key and to the left of the 1 key. then a black skiny box will open up at the top of screen. this is were you will type the /cl_bypassmouseinput 0
çok sağolasın deneyeceğim kardeşim