Arkadaşlar çok acil hepsiburada siparişi hatası

Reaksiyon puanı
64
Arkadaşlar şuanda hepsiburadadan stoklarla sınırlı bir ürün alacağım ama kartı reddediyor. İnternetten siparişe kart açık durumda ve yeterli bakiyede var fakat Kartınız reddedildi mesajını veriyor. Kart ABank' a ait. Lütfen yardım edin.

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Arkadaşlar şuanda hepsiburadadan stoklarla sınırlı bir ürün alacağım ama kartı reddediyor. İnternetten siparişe kart açık durumda ve yeterli bakiyede var fakat Kartınız reddedildi mesajını veriyor. Kart ABank' a ait. Lütfen yardım edin.
Müşteri hizmetlerini aradın mı

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
kredi kartlar ve banka kartları 17 ağustos tarihinden sonra internet alışverişlerıne kapatıldı.bankayı arayıp onay vermenız gerekiyor.bana da aynısı olmuştu

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
31 aralık tarihine kadar uzatıldı diye biliyorum ben

Reaksiyon puanı
64
Arkadaşlar müşteri hizmetleri ile görüştük. İnternet alışverişlerine açtırdık. Limiti ve bakiye var fakat kabul etmiyordu. Başka bir kart ile satın aldık. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Siparişim yarın kargolanacakmış.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Arkadaşlar müşteri hizmetleri ile görüştük. İnternet alışverişlerine açtırdık. Limiti ve bakiye var fakat kabul etmiyordu. Başka bir kart ile satın aldık. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Siparişim yarın kargolanacakmış.
Hayırlı olsun hocam sınırlı deyince merak ettim ne aldınız tam olarak