Arkadaşlar buda benim forumum herkesi beklerim

scream28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pek anlamasamda bu işlerden kendi oluşturmuş oldugum gayet sade bir forum sitesi.Daha yolun çok çook başında bir site.Herkesi beklerim.Forumu geliştirebilmek için ve hertürlü düşüncelerini paylaşmanızı isterim. http://kesmece.lumak.net :* :$ (S)

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
resim siteyi berbat ediyor

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
güzel arkadaşım fazla konu açma fazla uzun tutma yazıları birde resmi bencede kaldır ne kadar sade olursa o kadar iyi olur

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Talha Ertunç dedi ki:
Talha yapma ya daha yolun başundalar herkes senin kadar prof değil ki.Hem ben de ilk forumumu phpBB yapmıştım.. Screem başlangıç için güzel olmuş devamını bekleriz.Sorun olursa da yardıma hazırız.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
byhck dedi ki:
Talha Ertunç dedi ki:
Talha yapma ya daha yolun başundalar herkes senin kadar prof değil ki.Hem ben de ilk forumumu phpBB yapmıştım.. Screem başlangıç için güzel olmuş devamını bekleriz.Sorun olursa da yardıma hazırız.
ama haklı olarak uyarmış bence iyi ya işte :)
resim, tasarım ve performans açısından pek iyi durmamış bencede. bu bir tavsiye tabi. yinede ellerine sağlık, güzel bir başlangıç. umarım faydalı bir forum olur (SDN gibi :P)

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bulmeh dedi ki:
byhck dedi ki:
Talha Ertunç dedi ki:
ama haklı olarak uyarmış bence iyi ya işte :)
resim, tasarım ve performans açısından pek iyi durmamış bencede. bu bir tavsiye tabi. yinede ellerine sağlık, güzel bir başlangıç. umarım faydalı bir forum olur (SDN gibi :P)

tabiki tavsiyeler iyidir ama soyleyiş tarzı pek iyi olmamış

scream28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilginiz ve yorumlarınız için çok tşkler