ratiom iyidir arkadaşlar, düzenli kullanıcı olarak davetiye gönderen olursa sevinirim.
kereci@gmail.com
kereci@gmail.com
turktorrent.cc davetiyesi gönderene arena-tr veya bitturk davetiyesi yollayabilirim.
turktorrent var bende kardeşim arena- tr ile değişebiliriz . satli_3@msn.com
teşekkürler dostum. Başka bir aradaş yolladı. ona arena-tr davetiyesi yolladım. ama turk torrent'i pek beğenmedim. hatta başka bir arkadaş davetiye karşılığı komple turktorrent hesabını vermeyi teklif etti haklı tabi arena-tr 100 kat daha iyi. turktorrent'te her torrentte 0.6 ratio zorunluluğu varmış ve istersen 1 yıl seed'de kal 5 torrente 0.6'yı tutturamadın mı hit-run'dan banlanıyorsun. Saçmalıktan başka birşey değil. içerik olarak ta diğerlerine göre zayıf. ttnet hızıyla kullanmak imkansız. Bana arena, hdturk ve tora fazlasıyla yetiyordu zaten, bitturk ve turknova hesabımı bile kullanmıyordum. bunu da meraktan istemiştim. bunu da beğenmedim kullanmayacağım. Davetiyeni başkasına yollayabilirsin. Ama yine de sana arena-tr davetiyesi yolladım. mail adresini kontrol et. 3 davetiyemden 2'si gitti 1 davetiyem kaldı o da ne olur olmaz ben de kalsın
Çok tşk ama hala davetiye gelmemiş .