Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Elimde İki Adet Davetiye Var, Daha Önceki Gönderdiğim Arkadaşlar Bir Aydır Arena-TR ye giriş yapmadılar.. o yüzden sadece seedbox ı olan ve yüksek upload değerleri olan resim atan kişilere göndereceğim,

Şartlara uyanlar yildirimsoftware@gmail.com adresine mail atsınlar... upload ve seedbox bilgilerinin resimleriyle beraber..

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Elimde İki Adet Davetiye Var, Daha Önceki Gönderdiğim Arkadaşlar Bir Aydır Arena-TR ye giriş yapmadılar.. o yüzden sadece seedbox ı olan ve yüksek upload değerleri olan resim atan kişilere göndereceğim,

Şartlara uyanlar yildirimsoftware@gmail.com adresine mail atsınlar... upload ve seedbox bilgilerinin resimleriyle beraber..

Hocam mailimi attım bakarsanız sevinirim..

serdarix84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

mail gönderildi ilgilenirsen sevinirim kardeş.

efejann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar davetiyesi olan bir arkadaş davetiye yollayabilir mi yalvarıyorum artık 2 yıldır davetiye arıyorum bir türlü bulamadım?
efecan105@outlook.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...