Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nükleer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9k=
wcLpo8edhzMMgAAAABJRU5ErkJggg==
[/IMG]

nükleer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyse ya boşver sıkıldım uğraşmaktan bi sorun var ratio :10.14 tü :)

loysanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar elimde halen 8 adet arena-tr davetiyesi bulunmaktadır. davetiye isteyen arkadaşlar mailleriyle birlikte başka herhangi bir torrent sitesindeki üyeliğinin ss'ini gönderirse ancak davetiyeleri gönderebilirim (torrentte aktif olduğunu göstermesi açısından malum arena-tr'da minimum 1.05 oranı var.)

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Daywalkerr üstad ben bişe indirmedim diyemi yollamıyorsun puanım düşük diyemi ya. yollasan ne olur ki

Babacan birincisi hiçbir şey indirmemişsin ama ratio prof nedir biliyorsun yani acemi değilsin.Bu işte acemi olmayan birinin mutlaka bir torrent sitesinde belli bir seviyeye gelen hesabı vardır .İkincisi daha dün üye olmuşsun ve 2 mesajıda direk bu konuya atmışsın.Bu davet bölümünden haberin yok ama ne tesadüf direk arena-tr ni davetini istiyorsun.

Kardeşim ben burada bir kaç kişiye hadi davet vereyim dedim adam ya park edip yedeğe atıyor ya da siteye bakıp çıkıyor.Ha dersenki ''ben hakikaten bu işe yeni giriyorum'' o zaman ratioless sistemli sitelerden veya daha esnek kuralları olanlardan başlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...