Merhabalar , elinde fazladan arena-tr davetiyesi olan gönderebilirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler , iyi günler.
ergun.burak94@gmail.com
ergun.burak94@gmail.com
Elimde 3 adet arena-tr.com davetiyesi mevcut.Torrentcell ve Turknova hariç diğer popüler torrent sitelerinden davetiye kodu gönderen veya davet eden olursa ona arena-tr'den davet yollayabilirim.
http://www.hizliresimyukle.com/uIim
selam arkadaslar daha cok bekleriz kimsenin davetiye falan verecegi yok.....
Rica edsem arena tr veya bitturk davetiye kodu varsa serkancoskun38@hotmail.com adresine yollarsanız sevinirim
Onu yazacağına sadece hız testinin veya başka bir sitedeki referans rationun capsını ekleseydin elbet gönderirlerdi.Belli yeni yeni torrente başlıyorsun,seni hiç tanımayan biri niye sana davet göndersin heleki bir kaç mesajında torrentleech felan istiyorsun.
Destek için Arena-tr daveti göndereyim.Hile yapma zaten yakalanırsın arena da uçar gider.Cross seed gir rahat rahat tutunursun.Bu arada mail adresini gönder bana davet için
Banada yollarmısınız arena tr kodu bende 25 mps fiber net kullanıyorum adrseim serkancoskun38@hotmail.com
Gelmemiş baktım şimdide
Beyler SDN üyelik tarihi yeni olanlara ve mesaj sayısı 100 ün altında olanlara davet göndermeme kararı aldım.Böyle tipler ya hesabı park edip yedeğe atıyor ya da takas,satış gibi şeyler için kullanıyor.
arkadaşlar elimde 17 arena-tr davetiyesi var pm atan kişilere sıradan göndereceğim bugün.