Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamroma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaslar daha cok bekleriz kimsenin davetiye falan verecegi yok.....

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
selam arkadaslar daha cok bekleriz kimsenin davetiye falan verecegi yok.....

Onu yazacağına sadece hız testinin veya başka bir sitedeki referans rationun capsını ekleseydin elbet gönderirlerdi.Belli yeni yeni torrente başlıyorsun,seni hiç tanımayan biri niye sana davet göndersin heleki bir kaç mesajında torrentleech felan istiyorsun.

Destek için Arena-tr daveti göndereyim.Hile yapma zaten yakalanırsın arena da uçar gider.Cross seed gir rahat rahat tutunursun.Bu arada mail adresini gönder bana davet için

serkan56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica edsem arena tr veya bitturk davetiye kodu varsa serkancoskun38@hotmail.com adresine yollarsanız sevinirim

serkan56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu yazacağına sadece hız testinin veya başka bir sitedeki referans rationun capsını ekleseydin elbet gönderirlerdi.Belli yeni yeni torrente başlıyorsun,seni hiç tanımayan biri niye sana davet göndersin heleki bir kaç mesajında torrentleech felan istiyorsun.

Destek için Arena-tr daveti göndereyim.Hile yapma zaten yakalanırsın arena da uçar gider.Cross seed gir rahat rahat tutunursun.Bu arada mail adresini gönder bana davet için

Banada yollarmısınız arena tr kodu bende 25 mps fiber net kullanıyorum adrseim serkancoskun38@hotmail.com

tolga009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar rica etsem bittürk veya arena-tr davetiye kodu olan varsa gönderebilir mi tolga.909@outlook.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba arkadaşlar rica etsem bittürk veya arena-tr davetiye kodu olan varsa gönderebilir mi tolga.909@outlook.com

loysanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde 17 arena-tr davetiyesi var pm atan kişilere sıradan göndereceğim bugün.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Beyler SDN üyelik tarihi yeni olanlara ve mesaj sayısı 100 ün altında olanlara davet göndermeme kararı aldım.Böyle tipler ya hesabı park edip yedeğe atıyor ya da takas,satış gibi şeyler için kullanıyor.

Ayal61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler SDN üyelik tarihi yeni olanlara ve mesaj sayısı 100 ün altında olanlara davet göndermeme kararı aldım.Böyle tipler ya hesabı park edip yedeğe atıyor ya da takas,satış gibi şeyler için kullanıyor.

Hocam Turktorrent - Turknova - Turkdepo da uyeliğim var aktif kullanıyorum ratiolarım yüksek sürekli seeddeyim arena-tr atarsan bana sevinirim. Mail adresim: burakayal61@gmail.com

loysanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman başka torrent sitelerindeki hesaplarından örnek ss atsınlar aktif olduklarına dair bende arkadaşa katılıyorum bende ancak o zaman göndericem elimdeki davetiyeleri

Ayal61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türktorrent ve turknova uyeliklerimin resimleri ratio ve uploadlarım yüksek.Arena-tr davetiyesi atarsanız sevinirim mail: burakayal61@gmail.com

glb383.jpg

27PXZA.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...