sagokafkefkasva
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamlar hocam Arena-tr de hemen hemen aradığım her filmi 1920x1080p Bluray bulabilirmiyim arşiv yapıyorum da 25-30 gb lik en iyi kalitede filmleri indiriyorum, ayrıca hdturk.org üyeliğiniz varsa ordan davetiye rica edebilirmiyim arşiv için daha iyi bi site deniyorda,
Not: seed devamlı olarak ediyorum bunca zamandır zamunda.net kullanıyorum isterseniz e-postadan down, upload ve ratio oranımı gönderebilirim ss olarak.
Edit: eğer arena-tr, turknova, turkdepo gibi ise göndermenize gerek yok bu sitelerde çok fazla blu-ray film yok maalesef.
Şimdi sizin için arena da bluray filmlere baktımda. Birincisi gerçek 20-30 gb'lık bluray filmler fazla yok. Genelde 4-5 gb arası 720p bluray-rip ler var. İkincisi bu dosyalarda seeder yok malasef. İndirmek çok zor. hd turk.org üyeliğim var. Bluray açısından filmler var. hatta şimdi baktım 140 gb'lık 3d bluray arşiv (13 adet film) paylaşmışlar ama yine seeder yok. 1 seeder 4 leecher var. bir arada 5 gb'lık bir filmi indiriym dedim. siteye yüklenir yeüklenmez yeni olmasına rağmen indirmeyi bitiremedim. Doğru dürüst seeder yoktu ne yazık ki. Şimdiye kadar gördüğüm en yavaş torent sitesi. Ayrıca yönetimide insaları banlamaya çok hevesli. resmen bahane arıyorlar banlamak için. bu yüzden pek sevmiyorum ve önermiyorum. blu-ray türkçe arşiv yapmak çok zor. ancak arena-leechturk gibi sitelerde bu dosyalar yüklenir yüklenmez indirmeye başlayacaksınız. belli bir zaman sonra seeder kalmıyor. hdturk gibi sitelerde ise bu denli büyük dosyalara özellikle atıyorum film fast and furios gibi çok popüler değilse hiç bulaşmayacaksınız.