Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Elimde 20 tane arena-tr davetiyesi bulunmakta,ihtiyacı olan arkadaşlara vermek istiyorum.İhtiyacı olan arkadaşlar konuya bir adet ve ratio örneği ( isteyen fazlada koyabilir ) gösteren caps koyarlarsa baktıktan sonra davetiyelerini gönderebilirim.Çektiğiniz capsta herhangi bir yeri karalamayın adres çubuğuna nickimi yazın.

Davetiyeyi pmden mail adresinizi verdiğinizde göndericem.Arena-tr dağıtım konusu var fakat mesajlar geldikçe eski mesajlar arkada kaldığından ayrı konu açmak istedim.

İyi günler

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bana bir tane davetiye gönderirsen sevinirim

Mail : tribalkinq@gmail.com

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://i.hizliresim.com/wzAj7D.png[/URL][/IMG]

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Merhaba

Elimde 20 tane arena-tr davetiyesi bulunmakta,ihtiyacı olan arkadaşlara vermek istiyorum.İhtiyacı olan arkadaşlar konuya bir adet ve ratio örneği ( isteyen fazlada koyabilir ) gösteren caps koyarlarsa baktıktan sonra davetiyelerini gönderebilirim.Çektiğiniz capsta herhangi bir yeri karalamayın adres çubuğuna nickimi yazın.

Davetiyeyi pmden mail adresinizi verdiğinizde göndericem.Arena-tr dağıtım konusu var fakat mesajlar geldikçe eski mesajlar arkada kaldığından ayrı konu açmak istedim.

İyi günler

Yeni bir konu açmadan, mevcut başlık altında dağıtım yaparak forum kirliliğini engellemenizi rica ediyorum.

İlginiz için teşekkürler.

baytorrent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Torrent hakkında yeterli bilgi sahibi olan, seed etmekte herhangi bir sıkıntısı olmayan. Önceden üye olduğu torrent sitelerine ait ratio ve diğer bilgilerini gösteren resimleri yükleyene arena-tr davetiyesi gönderirim. Boşu boşuna bana da gönderir misin?, x sitesinde adım budur gibi söyleyerek isteyenler boşuna yazmasın...

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zerkara1905@hotmail.com davetiye gönderirseniz sevinirim.

hNBcrqk.png

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
davetiye isteyen arkadaşlar banada gönderirmisiniz mail şu şeklinde yazmayın...en azından bir kaç ratio proof koyun ki davetiyeyi hemen bulabilesiniz

zerkara1905@hotmail.com davetiye gönderirseniz sevinirim.

yolladım hayırlı olsun

TT'de Yükleme:6.06 TB İndirme:1.2 TB Ratio: 4.79... gönderen olursa şimdiden teşekkur ederım :) axmett@hotmail.com

arenatr ye üye olmuşsunuz mail adresin kullanımda

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ARENA TR isteyenler banada pm atabilir..yalnız pm de ratio proof göstermeyenlere göndermiyorum tek şartım bu.

judastr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleryküm
oguzankaya@gmail.com a yollarmısınız rica etsem
teşekkürler şimdiden
şu an torrent sitelerine üyeliğim yok 5-6 yıl önce çok aktiftim ve ratio sorunum olmadeı kaydettiğim bilgiyi silmem çünkü
teşekkürler

asamet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 adet davetiyem mevcuttur isteyen arkadaşlar varsa yollayabilirim.

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
düvende@hotmail.com şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

siteye bugün üye olmuşsun pat davetiye mesajı :D hadi onu esgeçtim ama ü harfli mail adresini nasıl aldın banada öğret D: u olmasın o D:

duvende@hotmail.com'a davetiyen gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...