• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendede aynı sorun var
doğru mail adresi yazmama rağmen sıfırlama yapamıyorum
kabul etmiyor

3 davetiye daha kaldı mail adresi yazan herkeze yolladım spam klasörünüzü kontrol edin

11 adet davetıyem war gıebıldım sıteye.pm atın arkadaslar ılk 11 kısye yollayım davetıye

Abi siteye nasıl girdiniz. Şifremi unuttum kısmından bilgileri doldurup gönderiyorum şifre sıfırlama mailinize yollandı yazıyor ama mail de gelen giden hiç birşey yok bu nasıl iş anlamadım.

Beyler bende istiyorum aslında üyeliğim var ancak sisteme giriş yapamıyorum. Yetkililere ulaşınca davetiyenizi geri verebilirim arkadaşlar. Pm bekliyorum

sagolsun bi arkadas davetiye gonder.

ARENA-TR SON 3 AY SILINMIS. BU YUZDEN SON 3 AY ICINDE UYE OLANLAR SITEYE GIREMIYOR.

UYELIKLERI SILINMIS

Hos Geldiniz, kamban (176.33.130.120) [Çıkış] Ratio: 1.55 Bonus: 5,567.00 Yükleme: 381.57 GB İndirme: 246.40 GB torentcell..stewen28@hotmail.com hocam bende bir davetiye alabilirmiyim teşekkürler....

ben hatalı yazıyomusum emaılı..maılını yanlıs hatırlıyosun sende muhtemelen sıstem calısıyor yardım cıın suraya maıl atabılırsın

destek@arena-tr.com

Elimde 14 adet var.Isteyen arkadaslar ozel mesaj yoluyla bana ulasabilirler.Ilk 14 Ozel mesaj atan kisiye dagiticam.Ilerki zamandada elimde oldukca burda dagitmaya devam ederim arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...