Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Son parti bir 24 tane daha davetiye var. Ancak 20 davetten 15 kaydolan ondanda 4 aktif kullanan var. Çoğu birdaha girmemiş bile. Artık adam gibi isteyenler dışında davetiye göndermiyeceğim. Bol paylaşımlar.

hidalgo_55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iki yıllık üyeyim ve Bittürk yasaklanmadan 2 yıl yüksek raitoda üyelik yaptım üyeliğimide hollandada bulunan arkadaşa devrettim.
İnternetim fbernet olup: http://www.speedtest.net/result/2767293843.png
Adresim:
serkankaracan2002@yahoo.com
Gönderirsen çok memnun olurum. Şimdiden saol.

gönderilmiştir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mümkünse bende alabilirmiyim davetiye turbeyler@mynet.com şimdiden teşekkürler

gönderilmiştir

ziyankar07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndirip kaçmayacak Seed edebeilecek bir arkadaş özel mesajla ulaşırsa davetiye göndere bilirim

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
elimde 3 adet davetiye var. bu mesajdan sonra davetiye isteyen arkadaşlara göndereceğim. yalnız şunu belirteyim. davetiye isteyen arkadaşımız shiftdelete.net te en az 6 aylık üyelik ve 25 den fazla mesajı bulunsun.
yazdığım e posta adresi eksik yazmışım turbeyler1954@mynet.com olacaktı üstad o gönderdiğin nolacak şimdi

janjan3024

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar speedtest sonucunu gönderen en yüksek arkadaşa bir adet davetiye verebilirim. ama torrent mantığını bilecek ve buna göre davranacak;)

king_polanski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar torrent mantıgını bilen biriyim senelerdir turktorrent hesabım var hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.. Rica etsem bir davetiye de ben alabilir miyim? samettosun@hotmail.com.tr

edit: isteyene turktorrent davetiyesi yollayabilirim şimdiden teşekkürler..

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
davetiye kodu geldi üye oldum ama onaylatma maili gelmedi durumu yazmak için arenanın forumuna üye oldum ondada onaylatma maili gelmedi ne yapabilirim

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Akelei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sol fiber 50 mbit kullanicisiyim. Seed den kacan biri degilim. Akelei@gmail.com a davetiye alabilirsem sizlere paylasimci kisiligimi gostermek isterim.

Syg

halo5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elimde 13 tane davetiye var e-mail adresini pm atan ilk 13 kişiye davetiye göndericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...