zaferkaya_efe_zg@hotmail.com çok ihtiyacım var banada arena tr daveti gönderirseniz çok ama çok sevinirtim şimdiden teşekkürler
bir davetiye de ben alabilirmiyim teşekkürler a1803330@hotmail.com
Yolladım dostumarkadasım merhaba ben 6 yıldır torrent alemının ıcındeyım ,turktorrent.biz ve leechturk te torrent paylaşımları yapıyorum fakat bu soylediğim 6 yıl boyunca bir tane bile arena-tr davetiyesi bulamadım.İnternet üzerinden hep davtiye paylşımları var dediler her dedikleri yer başvurdum fakat bir sonuç alamadım.Bunun içinde başvurmadım bir daha.Bugün bir bakayım dedim ve sizin yazınızı gördüm.Daha dün yazmışşınız çok erken ve şansımı deneyim dedim eğer ki gönderirseniz çok sevinicemm gerçekten çok işime yarayacaktır ve bende ilerde benden bekleyen kişilere davetiye paylaşımı yapacağıma emin olabılrsın teşekkürlerr...
email adresim : ayhans_38@hotmail.com
Yolladım dostum
benim arena-tr davetiye isteğimi görün lütfen gerçekten çok ihtiyacım var..
ayhans_38@hotmail.com
mail adresini yollayın atayım davetiyeyiArkadaşlar arena tr davetiyesini cok istiyorum.suan bitturk kullaniyorum.ratiomda gayet iyi.pm den ulaşirsaniz resimde gonderebilirim.açikcasi bitturku birakip tamamiyle arenaya gecmeyi dusunuyorum.
hocam mail adresini p.m den gönderdim.çok ama çok teşekkür ederim.mail adresini yollayın atayım davetiyeyi
arkadaşlar lütfen yaa gerçekten çok ihtiyacım var
kimsede 1 davet hakkı yokmu kaç gündür mail pm vs bakıyorum
1 davet bile yok benim elimde olsa idi çoktan yollamıştım
biri lütfen arena tr için yardımcı olsun
serkan2855@hotmail.com