Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagritosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seed konusunda özenli davranan bir arkadaşa davetiye yollayabilirim.iyi seeder olması önemli ama.hatta başka bir torrent sitesindeki ratiosunu da atabilirse resim olarak daha iyi olur.

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadasım merhaba ben 6 yıldır torrent alemının ıcındeyım ,turktorrent.biz ve leechturk te torrent paylaşımları yapıyorum fakat bu soylediğim 6 yıl boyunca bir tane bile arena-tr davetiyesi bulamadım.İnternet üzerinden hep davtiye paylşımları var dediler her dedikleri yer başvurdum fakat bir sonuç alamadım.Bunun içinde başvurmadım bir daha.Bugün bir bakayım dedim ve sizin yazınızı gördüm.Daha dün yazmışşınız çok erken ve şansımı deneyim dedim eğer ki gönderirseniz çok sevinicemm gerçekten çok işime yarayacaktır ve bende ilerde benden bekleyen kişilere davetiye paylaşımı yapacağıma emin olabılrsın teşekkürlerr...
email adresim : ayhans_38@hotmail.com
Yolladım dostum

benim arena-tr davetiye isteğimi görün lütfen gerçekten çok ihtiyacım var..
ayhans_38@hotmail.com
Yolladım dostum

efe180609

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen ama benim de çook ihtiyacım var .bilmiyorum sanki hiç kimse davet göndermiyecek gibi... çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler..zaferkaya_efe_zg@hotmail.com SÜREKLİ MAİİLERİME BAKIYORUMMM YARDIMMM

lomion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar, lomion@hotmail.fr adresime bir adet arena-tr davetiye yollayan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim. nickini yazarsa referans kısmına onuda yazarım.

seko2855

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arena-tr davetiyeye ihtiyacım var ilimde torrent-cell davetiye ve zamunda üyeliklerim var takas yapmak isteyen veya
direk davetiye verebilecek varsa lütfen yazın
serkan2855@hotmail.com

elmekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar arena tr davetiyesini cok istiyorum.suan bitturk kullaniyorum.ratiomda gayet iyi.pm den ulaşirsaniz resimde gonderebilirim.açikcasi bitturku birakip tamamiyle arenaya gecmeyi dusunuyorum.

seko2855

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
guum6.jpg

torrent cell durumum bu şekil lütfen arena-tr davetiyesine ihityacım var bendede torrencell davetiyem var isteyene atabilirim
gerekirse zamunda üyeliklerimde var birini verebilirim
serkan2855@hotmail.com

seko2855

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen yaa gerçekten çok ihtiyacım var
kimsede 1 davet hakkı yokmu kaç gündür mail pm vs bakıyorum
1 davet bile yok benim elimde olsa idi çoktan yollamıştım
biri lütfen arena tr için yardımcı olsun :(
serkan2855@hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...