Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrh10990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emo-1453[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com davetiye alabilirsem çok sevinirim acil ihtiyacım var

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
turktorrent davetiyesi verene arena-tr davetiyesi verecem

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

inanmayanlar
ekrntsj.png

BHDRKCMN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar internetim çok iyi güzel zamanında çok iyi bir torrent kullanıcısıydım sahalara yeniden atılmak istiyorum... türktorrent.biz davetiyesi öncelikli olmak üzere türktorrent veya arena-tr davetiyesi istiyorum sitenize güveniyorum arkadaşlar adminler... şimdiden teşekkürler.. e_Bkocaman@hotmail.com

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:36 ----------

sayın DeepLune türktorrent davetiyesi olupta vermeyeceklerini sanmıyorum...inşallah sana da yollayan olur 1 tane... rica etsem sen bana 3 davetiyenden birini gönderebilir misin teşekkürle... pişman olmazsın...e_Bkocaman@hotmail.com

BHDRKCMN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emrekuscu21 baba yapma yaa gönder işte:) ayrıca zor durum derken ne demek istedin anlamadım..:) iyi bir torrent kullanıcısıysan zaten yine davetiye alırsın...ayrıca söz veriyorum ben kısa zamanda puan ve ratiolarım yükseleceği için senin isteğin birisine davetiye yollayabilirim..teşekkürler...paylaşalım lütfen elimizdekileri... bugün bana yarın sana... gözün arkada kalmasın internetim çok iyi ve çok iyi bir torrent kullanıcısıym...e_Bkocaman@hotmail.com

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

hadi baba.. yapma :)

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

emrekuscu21 baba yapma yaa gönder işte:) ayrıca zor durum derken ne demek istedin anlamadım..:) iyi bir torrent kullanıcısıysan zaten yine davetiye alırsın...ayrıca söz veriyorum ben kısa zamanda puan ve ratiolarım yükseleceği için senin isteğin birisine davetiye yollayabilirim..teşekkürler...paylaşalım lütfen elimizdekileri... bugün bana yarın sana... gözün arkada kalmasın internetim çok iyi ve çok iyi bir torrent kullanıcısıym...e_Bkocaman@hotmail.com

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

hadi baba.. yapma :)

---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

emrekuscu21 bekliyorum kardeş... cevap ver en azından olumsuz da olsa...

an0n1m38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır torent kullanıyorum seed leri mi yapar ratio mu kasarım o konuda sıkıntım olmaz.
ama doğru düzgün bir torent sitesi bulamadım baktığımda en iyi torentin bu olduğunu duydum.
isteyen varsa turktorent den de davet gönderebilirim.Şimdiden teşekkürler
huseyin38[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com

codec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mümkünse ben de rica ediyorum. şimdiden teşekkürler.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
iyi akşamlar bir davetiye alabilirmiyim okanic88[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
Şimdiden teşekkürler

gunjack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderirseniz çok sevindirisiniz. 87osman[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Teşekkürler...

madboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar elimde Türk torrent davetiyesi var !!!
arena tr davetiyesi ile takas yapılır !!!!!

asterix4848

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir davetiyede ben isteyebilirmiyim rica etsem kamilaydin1980[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

flipmode5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demonoid ve Kat fazlasıyla işimi görüyor ama türkçe kaynak bulmada sıkıntı çekiyorum varsa davetiyesi olan versin yüzünüzü kara çıkartmam...
turgutkrgc@hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...