Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cicikusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da davetiye gonderebilir misiniz?
acicik[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
simdiden tesekkurler

cicikusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da davetiye gonderebilir misiniz?
cicikusta@gmail.com
simdiden tesekkurler

legend13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar banada davetiye lazım gönderen arkadaşa şimdiden teşekkürler fikrets1[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com...

mcago

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar bana da davetiye gönderir misiniz? (cagocelk[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com)
Teşekkürler...

onenineone

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
aradakibirsene1906@hotmail.com

Arkadaşlar arena-tr davetiye gönderirseniz çok sevinirim.Bencillik yapmayıp seed yapacağıma emin olabilirsiniz.

Size daha önce gönderilmiş. (Daha önce kullanışmış e-posta adresi. Click here to go back) uyarı bu şekilde

@quaint --Arkadaşım sence davetiye mantığı ve amacı nedir? Bence biraz düşün....boş insanlarla ihtiyacı olan insanları ayırt etmek yani sömürgeci değiilde paylaşımcı olanları seçmek Davetiye sisteminin yegane amacıdır...Kimse senin karnın açmı tok mu bilmez bende dahil ----bende çok uzun zamandır arena-tr davetiyesi aradım aradım aradım yok yok aq "Google'a yazdım bu forum cıktı üye oldum duvara yazdım bir davetiye lütfen diye cevap gelmedi sonra bir daha yazdım bir davetiye çattt biri yollamış şimdi üyeyim sonra ratio düşüktü banlandım tekrar burdan davetiye istedim yine yolladılar sağolsunlar şimdi üyeyim 5 davetiyem vardı 5 nide burdan isteyene verdim ihtiyacı olan kullansın diye değil paylaşımcı olsun diye sadece 1 kullanıyor şuan diğer 4 ü heba etti canları sağolsun...yani demek istediğim istersen bulursun....

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

Elimde bir davetiyem var "Diğer siteler arasında ratio 'ya en çok dikkat eden Arena-tr bu yüzden sadece sömürcem diye düşünenlere değilde hem sömürcem hem paylaşcam diyen bireye verebilirim....

Bu şekilde diyene bende gönül rahatlığıyla davetiye veriyorum.

Arena-tr davetiyesi gönderdiğinizde sizi pişman ettirmeyeceğime inanabilirsiniz.LeehTurk, Bittürk, torrent-ultra, Torrent-Cell üyeliklerim var. orhunalper@mynet.com

Daha önce kullanışmış e-posta adresi. Click here to go back

alper.toy@hotmail.com varsa bende alabilirmiyim lütfen (Her dosya için en az 1 hafta seed garantisi)

Arkadaşlar ben Arena-tr'ye ilk defa üye olucam sayenizde diğer torrent sitelerinde yaptığım gibi devamlı seed edicem sizi utandırmam şimdiden teşekkür ediyorum.
cguven79@hotmail.com

arkadaşlar bir tane gönderin lütfen seed konusunda süpheniz olmasın leechturk ratiom 18.37 turktorrentte 2.13 dilocan1991@mynet.com şimdiden teşekkürler

Sayın [MENTION=195862]DyretiX[/MENTION] size de davetiye gönderildi. İyi paylaşımlar. Unutmayın hemen kayıt olunuz yoksa 2 gün içerisinde davetiyeler siliniyor.

1 Gbit internet
4 çekirdek işlemci
12 GB ram
2 X 1 TB raid HDD
vps e rutorrent kurdum.
15 mbit download 10 mbit upload rahatlıkla görüyorum.
Seedboxlardaki gibi 10-15gb disklerle uğraşmıyorum.
LTRG de 1 hafta 230 GB upload yaptım. speed.cd vnbits hdahoyda verdiğim uploadlar cabası....

Bir davetiyede ben rica ediyorum
tonmaister@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com

Sayın [MENTION=196784]tonmaistergkn[/MENTION] gönderdim size. Umarım makinanızda arena-tr dosyaları görürürüz. Upload konusuna gelince arena-tr çoğu torrent sitesinden daha çok upload hak ediyor. Sitede çok fazla mesajım olmamasına rağmen siteyi seviyorum. Dosyalar çok kaliteli ve paylaşan arkadaşlar yeterli sayıda. Rahatlıkla bluray ripler bulunuyor hatta bluray isoları bile mevcut.

serhatb19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
izmir_35[MENTION=71767]MAC[/MENTION]kolik.com teşekkür ederim şimdiden

ebuzerkoca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende istiyorum :)

---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

ben istiyorum :D

taso1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alabilirmiyim thndgr[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

Nitroksit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada banada. bende davetiye istiyom -.- şimdiden Teşekkürler ^^ nitroksit[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

tusubasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de davetiye alabilir miyim? versusluk[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com.tr

DyretiX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadas sana cok tesekkür ediyorum.ihtiyacın bir daviyeye olursa bana mesaj atabilirsin yardım etmeye calısırım :D

bluemavi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Size daha önce gönderilmiş. (Daha önce kullanışmış e-posta adresi. Click here to go back) uyarı bu şekilde

Bu şekilde diyene bende gönül rahatlığıyla davetiye veriyorum.

Sayın @DyretiX size de davetiye gönderildi. İyi paylaşımlar. Unutmayın hemen kayıt olunuz yoksa 2 gün içerisinde davetiyeler siliniyor.

Sayın @tonmaistergkn gönderdim size. Umarım makinanızda arena-tr dosyaları görürürüz. Upload konusuna gelince arena-tr çoğu torrent sitesinden daha çok upload hak ediyor. Sitede çok fazla mesajım olmamasına rağmen siteyi seviyorum. Dosyalar çok kaliteli ve paylaşan arkadaşlar yeterli sayıda. Rahatlıkla bluray ripler bulunuyor hatta bluray isoları bile mevcut.

USTA LÜTFEN bana da gönderir misin.
türktorrent davetiyesi verebilirim sana.
mail adresim
yavuz.ilhan@ihlaskoleji.com

fatih_ozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
delikurt299[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com gönderen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim...

onenineone

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
arkadas sana cok tesekkür ediyorum.ihtiyacın bir daviyeye olursa bana mesaj atabilirsin yardım etmeye calısırım :D

[MENTION=195862]DyretiX[/MENTION] rica ederim.Düşüncen içinde ayrıca ben teşekkür ederim. Davetiye lazım olursa kapını çalarım.Sağolasın

USTA LÜTFEN bana da gönderir misin.
türktorrent davetiyesi verebilirim sana.
mail adresim
yavuz.ilhan@ihlaskoleji.com

Sayın [MENTION=197568]bluemavi[/MENTION] size de gönderdim. Arena-tr de bol paylaşımlı günler dilerim. Umarım 2 gün içerisinde üye olursunuz malum biliyorsunuz 2 gün içerisinde siliniyor. Ayrıca davetiye için teşekkür ederim. İhtiyacım olursa elinizde de kalırsa isterim.

İyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...