Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flipmode5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm siteler kapılarını açtılar bayramda kapanmadan alın ücretsiz üyelik....

eliitolov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eliitolov[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com yollarsaniz sevinirim arkadaslar. www.arena-tr.com siz bu sitedeki davetiyeleri veriyorsunuz değilmi ? bir yanlıslık olmasında çoktandır bu sitedeydim girmeyince banlanmis simdi davetiye ariyoz herkesin bayrami mubarek olsun. Gönderirseniz sevinirim en yakın zamanda.

KorOgLu1414

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba banada bi arena-tr davetiyesi gonderirmisiniz leechturk de varım. bakabilirsiniz. (KorOgLu)
koroglu14[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

tyln12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
b1racayipadam[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com simdiden çok tesekkurler

beetwenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
millet buradan davetiye istiyor bizde gönderiyoruz adamlar davetiye yi bile onaylamiyor madem lazim degil neden istiyorsunuz.1 tane daha var ama kimseye göndermeyecegim

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
beetwenn kardeş o davetiyeni bana yollarsan çok duacın olurum indirdikten sonra torrenti uzunca süre seed eden biriyim
kofdelisi@hotmail.com
gönderirsen de göndermezsen de çok teşekkürler :)

Cc2X

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada bir arena-tr davetiye kodu gönderirsiniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler Msn:omer_azra@hotmail.com

estixxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada davetiye gonderirseniz cok sevinirim...

edizaltin79[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

memothegreat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende özel mesaj ile alabilrmiyim acaba? ya da mail de olur memothegreat[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com.. teşekkür ederim şimdiden..

quaint

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben İstemiyorum.Ne arenatr nede r10.Gerektiklerinde hiç yanımda olmadılar.Artık Gerekmiyor.:dil:

---------- Post added at 03:26 ---------- Previous post was at 03:21 ----------

Birşey daha.Sizi istemeyene zorla neden gidiyorsunuzki.Neleri var sizin için o kadar önemli.Bilgiyi saklayanlarla işimiz olmasın.Aslında sakladıkları kadar birşeyler bilmiyorlar.

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
turktorrent davetiyesi verin 2 tane arena-tr davetiyesi verecem

patlicaq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihaninternetcafe[MENTION=17725]Gmail[/MENTION] com
arkadaşlar arena-tr com için davetiye gönderirseniz sevinirim hiçbir sorun çıkmayacaktır.

flipmode5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben İstemiyorum.Ne arenatr nede r10.Gerektiklerinde hiç yanımda olmadılar.Artık Gerekmiyor.:dil:

---------- Post added at 03:26 ---------- Previous post was at 03:21 ----------

Birşey daha.Sizi istemeyene zorla neden gidiyorsunuzki.Neleri var sizin için o kadar önemli.Bilgiyi saklayanlarla işimiz olmasın.Aslında sakladıkları kadar birşeyler bilmiyorlar.

[MENTION=25168]quaint[/MENTION] --Arkadaşım sence davetiye mantığı ve amacı nedir? Bence biraz düşün....boş insanlarla ihtiyacı olan insanları ayırt etmek yani sömürgeci değiilde paylaşımcı olanları seçmek Davetiye sisteminin yegane amacıdır...Kimse senin karnın açmı tok mu bilmez bende dahil ----bende çok uzun zamandır arena-tr davetiyesi aradım aradım aradım yok yok aq "Google'a yazdım bu forum cıktı üye oldum duvara yazdım bir davetiye lütfen diye cevap gelmedi sonra bir daha yazdım bir davetiye çattt biri yollamış şimdi üyeyim sonra ratio düşüktü banlandım tekrar burdan davetiye istedim yine yolladılar sağolsunlar şimdi üyeyim 5 davetiyem vardı 5 nide burdan isteyene verdim ihtiyacı olan kullansın diye değil paylaşımcı olsun diye sadece 1 kullanıyor şuan diğer 4 ü heba etti canları sağolsun...yani demek istediğim istersen bulursun....

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

Elimde bir davetiyem var "Diğer siteler arasında ratio 'ya en çok dikkat eden Arena-tr bu yüzden sadece sömürcem diye düşünenlere değilde hem sömürcem hem paylaşcam diyen bireye verebilirim....

orhunalper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-tr davetiyesi gönderdiğinizde sizi pişman ettirmeyeceğime inanabilirsiniz.LeehTurk, Bittürk, torrent-ultra, Torrent-Cell üyeliklerim var. orhunalper@mynet.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...