eğer elinde kalan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
petek88@hotmail.com, hotmail uygun değilse ; forrea[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
petek88@hotmail.com, hotmail uygun değilse ; forrea[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
Öncelikle böyle bir hizmet için teşekkürler.
Mümkünse bana da bir Davetiye Yollarsanız.İyi bir uploaderınız olurum.
Leechturk.com User Barım![]()
Bu da SpeedTestim hem ofisimden hemde evimden Upload yapabilirim.Evimde 1/256 var.
![]()
mail adresim : [email]oburakly@Gmail .com
sahindertli@hotmail.commümkünse bende Torrentleech ve arena-tr davetiyeleri alabilirmiyim?
Sayın onenineone , bu kadar hızlı cevap verip davetiye gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim.Şu anda üyeliğimi sayende gerçekleştirdim ve indirme/seed yapmaya başladım.Çok teşekkürler..Selametle kal....
onenineone helal olsun sana kardeşim ne zamandır uye olmanın yollarını aruyordum sayende uyelıgımı yaptım allah razı olsun senden. teşekkurler.
ben sürekli film indiren bir insanım ama internet kesildiği için arada film indiremiyorum sürekli paylaşımda bulunurum nurettin__@hotmail.com banada gönderirseniz mutlu olurum.
Sayın onenineone,
sizden bir davetiye rica edeceğim.Bayram üzeri benim için çok güzel bir bayram hediyesi olacak. Şimdiden teşekkürler..iyi bayramlar( mlhn_m@hotmail.com)
Leecturk, Turktorrent.biz, Zamunda,Torrentleech aktif kullanıcısıyım.. Elınde Arena-tr davetiyesi olan varsa yollarsa sevınırım.Mahcup etmem kesınlıkle. omerozturk87@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com
10 mbit netim var . Leechturkte ratio 2,34 , bitturkte 1,8. arena tr davetiyesi yollarsanız sizi mahçup etmem teşekürler ...
türktorrent.biz davetiyeme karsılık arena-tr veren var mı?arena-tr hesabım var. 0 km takas edilir