Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beetwenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 Tane davetiyem var baska torrent sitesinden ratio su iyi olan kisilere gonderecegim

cerceri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın onenineone,

sizden bir davetiye rica edeceğim.Bayram üzeri benim için çok güzel bir bayram hediyesi olacak. Şimdiden teşekkürler..iyi bayramlar( mlhn_m@hotmail.com)

Kdrncr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen bana da gönderebilir misiniz ? kdrncr[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com veya kdrncr_1907@hotmail.com 10 mb netim var. yardımcı olurum paylaşımlarda

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Leecturk, Turktorrent.biz, Zamunda,Torrentleech aktif kullanıcısıyım.. Elınde Arena-tr davetiyesi olan varsa yollarsa sevınırım.Mahcup etmem kesınlıkle.

omerozturk87[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

onenineone

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Sayın onenineone , bu kadar hızlı cevap verip davetiye gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim.Şu anda üyeliğimi sayende gerçekleştirdim ve indirme/seed yapmaya başladım.Çok teşekkürler..Selametle kal....

Sayın [MENTION=77445]kavas74[/MENTION] rica ederim. Davetiyemi paylaşımcı arkadaşlara verdiğim zaman bende seviniyorum.

onenineone helal olsun sana kardeşim ne zamandır uye olmanın yollarını aruyordum sayende uyelıgımı yaptım allah razı olsun senden. teşekkurler.

Sayın [MENTION=160456]lionel1[/MENTION], sizden de Allah razı olsun. İyi paylaşımlar.

ben sürekli film indiren bir insanım ama internet kesildiği için arada film indiremiyorum sürekli paylaşımda bulunurum nurettin__@hotmail.com banada gönderirseniz mutlu olurum.

Sayın [MENTION=194243]gevranlı[/MENTION], iyi paylaşımlar. Size de gönderdim.

Sayın onenineone,

sizden bir davetiye rica edeceğim.Bayram üzeri benim için çok güzel bir bayram hediyesi olacak. Şimdiden teşekkürler..iyi bayramlar( mlhn_m@hotmail.com)

Sayın [MENTION=24049]cerceri[/MENTION], size de gönderdim. Paylaşımda bulunarak lütfen sizde Arena-tr ye hediye verin. Size de iyi bayramlar.

Leecturk, Turktorrent.biz, Zamunda,Torrentleech aktif kullanıcısıyım.. Elınde Arena-tr davetiyesi olan varsa yollarsa sevınırım.Mahcup etmem kesınlıkle. omerozturk87@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com

Sayın [MENTION=112533]mortality[/MENTION], size de memnuniyetle davetiye yolluyorum. Umarım kimse bizi mahcup etmez.

hakan_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 mbit netim var . Leechturkte ratio 2,34 , bitturkte 1,8. arena tr davetiyesi yollarsanız sizi mahçup etmem teşekürler ...

Kethuda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam merhaba, arena-tr davetiyesi eğer hala elinizde varsa, gönderirseniz çok memnun olurum.

mertkalkan[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

şimdiden çok sağolun.

mulantoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arene tr davetiyesi gönderen kardeşim için tüm ölmüşlerine hayır duası kalan kimselerine hayır duası okuturum,şaka şaka hayırlı bayram dileklerimle varsa davetıye müteşekkir olaram.. mulantoy1@
gmail.com

feres24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada yollayabilirmisiniz..katilulferes@hotmail.com

flipmode5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk davetiyesi karsılığı Arena-tr davetiyesi takas edebilirim.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...