Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kardeş ben de aranıza yeni katıldım bana da arena tr davetiyesi yollarsanız çok sevinirim mesaj literatüründen pek anlamıyorum kusura bakmayın üye olmadığım forum kalmadı bi allahın kulu davetiye yollamadı.davetiye yollarsanız pişman etmem sizi.internet hızım 40 mbs 67 mbs arasında değişiyor...lecchtürk ratiom 17 bittürk ise 2...msn adresim mevlut_170343@hotmail.com fazla uzattım galiba teşekkürler cevabınızı bekliyorum
Davetiyen gönderildi kardeş

s1979

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir adet davetiyem var

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

arena-tr davetiyesi karşılıksız fakat paylaşımı seven arkadaş hak eden alır

burak30875

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen düzgün cümleler kuralım agresifleşmeyelim.......

molla_202

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
askerden geldim arkadaslar bizde emeğe saygı vardır bana davetiye yollarsanız tsk ederim. çoğu uyeliği unutmusum biraz kafayı kırdık doğudada :D molla_202@hotmail.com

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ragut musun nesin. işte bunun için sana davetiye gelmiyor hiçbir yerden. Adam doğru düzgün istemiş ona gönderiyorum. Hem sen ayın 7'sinde istemişsin, ben nerden bileyim aldığını almadığını başka bir yerden. Yazdım mesajımı elimde davetiye var diye, ilk düzgün isteyen arkadaşa gönderdim. Keşke sdn'de de davetiye sistemi olsa da senin gibiler giremese.

mevomelo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş dün gönderdiğin davetiye için çok saolasın forum sdn farkı...

daronik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar davetiye yollayan arkadaşları mahyçup etmem aksine çabuk imkanlar yaratabiliyorum.Ve hemen sizlerle paylaşabilirim.TL davetiyesi alırsam çok memnun olurum.Birkaç güne elde ettiğim davetiyelerle sizlere bende yardımcı olurum.

setechra29@hotmail.com

nakser007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 adet arenatr davetiyesi varsa alabilirmiyim. seed box ın güncel hız testiyle profilleri aşağıya koyuyorum

1290170552.png

Uploaded with ImageShack.us

afrodizyakci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 aydır burada davetiye bekliyorum hakikaten yardım sever bir arkadaşımızın çıkıpta şu garibana bir davetiye atmasını bekliyorum lütfen banada bir davetiye gönderin afrodizyakci@gmail.com bunlarda test sonuçlarım. zaten hali hazırda bitturk.net referansım Ratiom: 43.07 teşekkürler.

1290975695.png

Supreme Inca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ nakser07 Davetiye gönderen olmadıysa buraya yaz bir tane göndereyim.

@ afrodizyakci "İki aydır davetiye bekliyorum" diyorsun ama üye olalı iki ay olmamış desem yalan olmaz yani. Üstelik mesajı da bugün yazmışsın :biggrin:

pumax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

Konuya önceki aramalarımda da denk gelmiştim ancak üyeliğim olmadığından yazamıyordum.

Rica etsem bana da davetiye kodu gönderebilir misiniz?

Mail adresim :
c8b36beb29abbc8324c4604749d35fdb.gif

Teşekkürler.

sterbeen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üye olan arkadaşlarımızdan bekliyorum eve fiber optik bağlattım ve elimde pek çok arşiv var arena tr üyeliğimi aldıktan sonra isteyen arkadaşlara oyun flim vs uptadeler yapabilirim e mail adresim emryldrm34@windowslive.com

nakser007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suprema inca

teşekkür ederim başka bir yerden arkadaş gönderdi sağolsun. ihtiyacı olan birine kalsın oda teşekkürler yinede :)

Molaksi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde 1 tane davetiyesi olan molaksi[at]hotmail.com mail adresime göndebilirmi?dosyaları genellikle seedbox ile çekiyorum,arşiv yaptığımdan dolayı güncel dizileri takip ediyorum.O nedenle her gün 3gb yakın sadece dizi çekiyorum.Davetiyenizi bekliyorum.

Teşekkürler.Molaksi

Kestirme Yol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm millet ben gurbetciyim kaliteli turk sitesine uye olmak istiyorum.... ben birkac senedir arena tr davetiyesi ariyorum... butun yabanci sitelerin uyeligim var kanit burda birtek arena tr yok... lutfen arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.... bunlar sadece bir kac tanesi... istiyen olursa daha fazlasini da gosteririm..... kendim hollanda oturuyorum... burdaki arkadaslardan yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk yardiminiz icin.... ismimi kapatim ban yememek icin... adres barina sitenin ismini ve tarihi yazdim kanit olarak... lutfen arkadaslar yillardan beri ariyorum...

bu da mail adresim : torrentfreak4life@gmail.com

speedtesti
1294523114.png

ratio01.png

ratio02.png

ratio03.png

Letaend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tekrar davetiye istiyorum 500 küsürüncü sayfada kalmış isteğim :)
referans verebilirim başka torrent sitelerinden ss çekebilirim.ratio oranlarım 3ç'ün altında değildir hiçbir sitede.
varsa göndermek isteyen arkadaş,seve seve kabul ederim :))
letaend@windowslive.com

DerinSiyaset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

SeLLiDivX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm millet ben gurbetciyim kaliteli turk sitesine uye olmak istiyorum.... ben birkac senedir arena tr davetiyesi ariyorum... butun yabanci sitelerin uyeligim var kanit burda birtek arena tr yok... lutfen arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.... bunlar sadece bir kac tanesi... istiyen olursa daha fazlasini da gosteririm..... kendim hollanda oturuyorum... burdaki arkadaslardan yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk yardiminiz icin.... ismimi kapatim ban yememek icin... adres barina sitenin ismini ve tarihi yazdim kanit olarak... lutfen arkadaslar yillardan beri ariyorum...

bu da mail adresim : torrentfreak4life@gmail.com

Davetiyen gönderilmiştir...

---------- Post added at 13:06 ---------- Previous post was at 13:05 ----------

başka isteyen varsa bi speedtest sonucu birde torrent sitesinden profil caps istiyoum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...