Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana da davetiye kodu yollarsanız çok sevinirim. Public Trackerleri bile 1.5 ratio ile kullanıyorum, kendimi boşa up. yapıyor gibi hissediyorum. mkepo1@hotmail.com
bu da etiket olsun (1.5 i geçenleri kaldırıyorum.)
Elimde 1 adet arena-tr davetiyesi var arkadaşlar. Konuda belirtildiği şekilde isteyen, mesaj sayısı en az 20 olan, ratio oranını yüksek tutacak, emeğe saygı gösterecek bir arkadaşa göndermek istiyorum. Başka sitelerde üyeliğiniz varsa lütfen referans verin.
kardeş ben de aranıza yeni katıldım bana da arena tr davetiyesi yollarsanız çok sevinirim mesaj literatüründen pek anlamıyorum kusura bakmayın üye olmadığım forum kalmadı bi allahın kulu davetiye yollamadı.davetiye yollarsanız pişman etmem sizi.internet hızım 40 mbs 67 mbs arasında değişiyor...lecchtürk ratiom 17 bittürk ise 2...msn adresim mevlut_170343@hotmail.com fazla uzattım galiba teşekkürler cevabınızı bekliyorum