Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arena-TR üyesi arkadaşlar biriniz arena yönetimine mesaj yollasa bu kadar çok istekli varken üyeliği bir süreliğine açsalar nasıl olur hem Arena-TR ailesi olarak genişlemiş olursunuz hemde paylaşımın keyfine varırsınız sanıyorumki Arena-TR yöneticilerine konunun adresini vermeniz yeterli olacaktır saygılarımla
Özel mesajla gönderdim. 48 saat içinde kullanmanız gerekmektedir.
Mesaj sayısı yüzün üzerinde olan veya en az bir senedir sdn üyesi olup da hiçbir yerde arena-tr davetiyesi bulamayanlar özel mesajla istekte bulunabilirler, en kısa zamanda kendilerine davetiye göndermeye çalışırım.
arkadaşlar önerim iyi değil miydi yahu arena tr için bu kadar çok istek varken bir arena tr üyesi arkadaş arena tr yönetimine konuyu iletemez mi acaba bir süreliğine davetiyesiz üye alımını açsalar en azından sdn'ye özel bir kampanya yapsalar 650 sayfa oldu hala üyelik alamayan arkadaşlarımız var (ben dahil) lütfen arena tr yönetimiyle bir görüşün şu konuyu merak etmeyin hepsi olmasa da bir çok arkadaşımız paylaşım konusunda yeterli öz veriyi göstereceklerdir saygılarımla.
2 ratio proof a 1 adet davetiye gönderebilirim (leechturk , bitturk veya torrentturkey ,turktorrent.biz sitelerinden olmak şartıyla )
özel den ulaşın arkadaşlar
Arkadaşlardan rica ediyorum BENDE UZUN ZAMANDIR ARENA DAVETİYESİ BEKLİYORUM Arena-TR davetiyesi olan varsa bir tane de benim icin gonderebilirmi. nhand@mynet.com