Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slayter84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-TR üyesi arkadaşlar biriniz arena yönetimine mesaj yollasa bu kadar çok istekli varken üyeliği bir süreliğine açsalar nasıl olur hem Arena-TR ailesi olarak genişlemiş olursunuz hemde paylaşımın keyfine varırsınız sanıyorumki Arena-TR yöneticilerine konunun adresini vermeniz yeterli olacaktır saygılarımla

essmer0703

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rica ediyorum bi davetiye koduda ben alabılırmıyım mumkunse şimdiden tesekkurlerr...

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

kardes bende turktorrent.biz davetiyesi var değişelim dersen bana cevap yolla beklıyorum essmer0703@hotmail.com

conor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba ,

Arkadaşlar rica etsem bende alabilirmiyim bir tane?

acanb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fazla davetiyesi olan, bana da yollayabilirse çok mutlu olurum.teşekkürler.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben de alabilir miyim lütfen uzun süredir arıyordum...

Bende davetiye alabilirmiyim hocam.

berk.cix@hotmail.com.tr

bende arena-tr davetiyesi alabilirmiyim :)

Özel mesajla gönderdim. 48 saat içinde kullanmanız gerekmektedir.

Mesaj sayısı yüzün üzerinde olan veya en az bir senedir sdn üyesi olup da hiçbir yerde arena-tr davetiyesi bulamayanlar özel mesajla istekte bulunabilirler, en kısa zamanda kendilerine davetiye göndermeye çalışırım.

chaqal1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mümkünse bende arkadaşlardan rica ediyorum. Arena-TR davetiyesi olan varsa bir tane de benim icin gonderebilirmi.
Teşekkür ederim.

susqun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm.
Arkadaslar bayagidir bekliyorum henüz davetiye alamadim. Lütfen bir adet Arena davetiyeside ben alabilirmiyim tesekkurler.
susqun Rotterdam-NL

slayter84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar önerim iyi değil miydi yahu arena tr için bu kadar çok istek varken bir arena tr üyesi arkadaş arena tr yönetimine konuyu iletemez mi acaba bir süreliğine davetiyesiz üye alımını açsalar en azından sdn'ye özel bir kampanya yapsalar 650 sayfa oldu hala üyelik alamayan arkadaşlarımız var (ben dahil) lütfen arena tr yönetimiyle bir görüşün şu konuyu merak etmeyin hepsi olmasa da bir çok arkadaşımız paylaşım konusunda yeterli öz veriyi göstereceklerdir saygılarımla.

freeseatr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 ratio proof a 1 adet davetiye gönderebilirim (leechturk , bitturk veya torrentturkey ,turktorrent.biz sitelerinden olmak şartıyla )
özel den ulaşın arkadaşlar

nhand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlardan rica ediyorum BENDE UZUN ZAMANDIR ARENA DAVETİYESİ BEKLİYORUM Arena-TR davetiyesi olan varsa bir tane de benim icin gonderebilirmi.
nhand@mynet.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...