Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beloved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimden geldigince yardimci olmaya calistim uye olamayan arkadaslara ama bu iyi niyeti kotuye kullanan uyeler oldu malesef davetiye artik vermiyorum..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bana da lazım bayadır arıyorum da bulamadım.Davetiye verecek varsa çok makbul geçer.Özel mesaj ile haberleşiriz :)

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bu kadar kişi davetiye bekliyor hangi yönetici davetiye veriyor ki :D Çok süper dedikleri ilklerin arenası dedikleri Türkiyenin en iyisi dedikleri site ne halde :D Sunum yok,doğru dürüst film yok,üyelerle ilgilenme yok,üye alımına davetiye dağıtımına bakan yönetici yok :D

Gidin Turktorrent.biz , leechturk.com a oralara üye olun onlar bu siteden 1.000.000 kat daha iyi siteler :) Arenadaki yöneticiye lafı koyunca haklarımı almış :D İçi boş site diyorum kızıyorlar ama öyle :D arenaya üye olabilirseniz benim söylediğim sitelerle karşılaştırın içeriğini sonrada gelin buraya yazın. Ha arenada 20.000 dosya var turktorrent.biz de 50.000 :D

Saygılar :)

z_oneal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent,bittürk,leechtürk bu siteler çok iyi zaten üyeyim ama arena-tr'de arıyorum,arena güzel dediler o yüzden bende arıyorum,hem alternatif :) tekrar hatırlatıyım ozkan2377@gmail.com

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
hocam tekrar davetıye alabılır mıyım 2 gun ıcınde kayıt yapmak gerekıyormus fılnaller yuzunden gıremedım 1 hafta yanmış davetıye..tekrar gonderrsen sevınırım..mortality_907@hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...