Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kadar kişi davetiye bekliyor hangi yönetici davetiye veriyor ki Çok süper dedikleri ilklerin arenası dedikleri Türkiyenin en iyisi dedikleri site ne halde Sunum yok,doğru dürüst film yok,üyelerle ilgilenme yok,üye alımına davetiye dağıtımına bakan yönetici yok
Gidin Turktorrent.biz , leechturk.com a oralara üye olun onlar bu siteden 1.000.000 kat daha iyi siteler Arenadaki yöneticiye lafı koyunca haklarımı almış İçi boş site diyorum kızıyorlar ama öyle arenaya üye olabilirseniz benim söylediğim sitelerle karşılaştırın içeriğini sonrada gelin buraya yazın. Ha arenada 20.000 dosya var turktorrent.biz de 50.000
turktorrent,bittürk,leechtürk bu siteler çok iyi zaten üyeyim ama arena-tr'de arıyorum,arena güzel dediler o yüzden bende arıyorum,hem alternatif tekrar hatırlatıyım ozkan2377@gmail.com
hocam tekrar davetıye alabılır mıyım 2 gun ıcınde kayıt yapmak gerekıyormus fılnaller yuzunden gıremedım 1 hafta yanmış davetıye..tekrar gonderrsen sevınırım..mortality_907@hotmail.com